5 Март, 2020 11:35 2 196 1

Роден футболист блести в Шотландия (ВИДЕО)

  • николай тодоров-
  • футбол-
  • шотландия-
  • инвърнес

Този път попадението бе победно за българина

Роден футболист блести в Шотландия (ВИДЕО) - 1

Родният футболист Николай Тодоров за пореден път се разписа за своя тим – шотландският Инвърнес, в пореден мач от кръга в местния Чемпиъншип. Този път попадението бе победно за българина, след като в решителния момент той засече центриране с глава отляво, за да донесе успеха на отбора си срещу Мортън с 3:2.

По този начин Инвърнес на Тодоров остана на второто място, дръпвайки с три точки на Еър Юнайтед в борбата за по-предно класиране при определянето на отборите за промоция за Премиършип на шотландския футбол.

Инвърнес има 42 точки, с три повече пред третия Еър Юнайтед, докато четвъртият ФК Дънди е с 37 пункта. Първенец е Дънди Юнайтед, който почти със сигурност е спечелил промоция с 58 точки на върха, макар формата на отбора последно време да не е от най-впечатляващите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    2 0 Отговор
    Тоя веднага да го вземат в националния отбор.