Last news in Fakti

20 Април, 2020 17:30 1 615 1

В Испания се разбраха сезонът да се доиграе

  • първенство-
  • сезон-
  • доиграване-
  • договорка-
  • ла лига-
  • испания-
  • коронавирус

Обмисля се Ла Лига да продължи през месеците юни и юли

В Испания се разбраха сезонът да се доиграе - 1

Президентът на Върховния спортен съд в Испания Ирене Лосано, президентът на Кралската испанска футболна федерация Луис Рубиалес и президентът на Ла Лига Хавиер Тебас са постигнали "принципно споразумение" за испанския футбол в обсъждане на вариантите за справяне с кризата с коронавируса.

Тримата са разговаряли повече от 8 часа в Мадрид и според Лосано разговорът е бил "отворен, честен и конструктивен".

От Върховния спортен съд благодариха на федерацията и Лигата за "волята за постигане на споразумение". Не се споменава какво точно са се договорили. Смята се, че Ла Лига ще се доиграе през месеците юни и юли.

Както е известно, в момента Барселона е лидер в класирането и може да получи служебно титлата, ако първенството бъде прекратено.

Шампионатът е спрян от 10 март, но Хавиер Тебас обяви миналата седмица, че той може да бъде подновен на една от трите дати 29 май, 7 юни и 28 юни.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234578

    3 1 Отговор
    Малоумници, рибата е още в морето, а те избързали и сложили тигана на котлона. Ами ако пандемията продължи през цялата 2020 година, какво ще стане тогава?
    Днешните експерти и взимащите решенията във футбола и държавното управление са за вкарване не в затвора, а направо доживот в лудниците. И то не само в Испания, Италия, у нас, в Северна Корея, в Европа, ами в целия свят.

    Тръмп е начело, но Путин, Ердоган, Борисов, Макарон... също са с изпушиши мозъци с късо съединение.


    То бива, бива алчност за пари и власт, ама чак пък толкова не бива.