Last news in Fakti

21 Април, 2020 19:25 958 0

Клуб от Висшата лига намали заплатите до края на годината

  • шефийлд юнайтед-
  • футбол-
  • коронавирус-
  • висша лига

Доволен съм, че се разбрахме с футболистите от първия отбор, мениджъра и неговия щаб

Клуб от Висшата лига намали заплатите до края на годината - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на Шефийлд Юнайтед се отказаха от част от седмичните си възнаграждения и бонусите по време на COVID-19 пандемията, обявиха от английския клуб.

Преди това същото направиха мениджърът Крис Уайлдър, неговият треньорски щаб и изпълнителният директор Стивън Бетис, които няма да получават пълните си заплати за срок от шест месеца.

"Целият отбор прие съкращаване на заплатите и допълнителните възнаграждения до края на 2020-а година", съобщиха "остриетата" на клубния уебсайт.

Преди Юнайтед това направиха Саутхемптън и Уест Хем, а Арсенал обяви в понеделник, че играчите и треньорският щаб са приели съкращения на заплатите в размер на 12.5 процента.

"Доволен съм, че се разбрахме с футболистите от първия отбор, мениджъра и неговия щаб. Те се съгласиха да помогнат на клуба. Намираме се в сложна ситуация, но някой трябва да се грижи и за Юнайтед. Футболистите решиха да повторят жеста на Крис и треньорите, с което показаха загриженост за Шефийлд Юнайтед", каза Бетис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА