25 Април, 2020 13:15 1 429 0

Елитен английски тим търпи колосални финансови загуби заради пандемията

  • норич-
  • висша лига

В Норич всячески се опитват да не уволняват свои служители

Елитен английски тим търпи колосални финансови загуби заради пандемията - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Елитният английски тим Норич, който заема последното място във временното класиране на Висшата лига, стана жертва на финансовата криза заради паузата в шампионата, която беше предизвикана от коронавирусната пандемия, съобщава BBC.

Загубите на "канарчетата" заради липсата на доходи от телевизионните права е между 18 и 35 милиона. Новината бе съобщена от изпълнителния директор на клуба Бен Кенсуел.

В момента Норич се опитва да избегне уволнение на персонала с помощта на държавна помощ, като от клуба плащат само 20 % от възнагражденията на служителите, а останалата част се поема от държавата.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА