Last news in Fakti

31 Май, 2020 10:05 1 909 0

Цели 17 случая на COVID-19 във второто и третото ниво на Англия

  • коронавирус-
  • футбол-
  • англия-
  • чемпиъншип-
  • лига 1-
  • лига 2

Общо 1058 играчи и служители бяха тествани за коронавирус, във Висшата лига няма нови потвърдени случаи.

Цели 17 случая на COVID-19 във второто и третото ниво на Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Общо 17 души бяха тествани положително за коронавирус от Чемпиъншип, Лига 1 и Лига 2 през последните дни.

Престън Норт Енд вече потвърди, че футболистът им Джейдън Стокли е един от тестваните положително за COVID-19. Нападателят е безсимптомен и сподели, че се чувства добре.

„Чувствам се много добре. Не съм проявил никакви симптоми. Чувствам се страхотно. Това ми даде усещане за реална преценка за мен. Аз съм първият човек, който познавам да е заразен с коронавирус. Това е странно чувство, но съм добре и искам всички да се грижат за здравето си“, заяви Стокли.

Мидълзбро също потвърди положителен случай, но не поясни дали това е футболист или служител на клуба. Същото направи и Кардиф. От своя страна Фулъм обяви, че имат играч заразен с COVID-19, след като в клуба има два положителни случая.

Колчестър регистрира четири от седем случая в Лига 2. В същото време Екзитър обяви два положителни теста, докато Нортхямптън сподели, че физиотерапевтът на тима Игнасио Ерандо е заразен с коронавирус.

Общо 1058 играчи и служители бяха тествани за коронавирус. Във Висшата лига няма нови потвърдени случаи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА