Last news in Fakti

31 Май, 2020 10:22 2 013 4

Левски планира поредна мащабна кампания

  • левски-
  • футбол

Вече почти е покрита и вноската към НАП за месец юни

Ръководството на Левски планира да стартира поредна мащабна кампания. Тя ще започне още преди началото на следващия сезон, който трябва да тръгне на 24 юли.

От "Герена" планират до тогава да пуснат членски карти. В момента се уточнява каква да бъде цената им Очаква се те да бъдат пуснати в продажба преди Общото събрание на клуба. То бе насрочено за 6 юли на стадион "Георги Аспарухов". При липса на кворум сбирката ще се проведе на 22 юли. На ОС трябва да бъде сменен Надзорния съвет, а новия орган да назначи и Управителен съвет.

От Левски вече обещаха, че ще искат да изградят прозрачен клуб. Обмисля се вариантът в бъдеще притежателите на членски карти да могат да гласуват при избора на ръководни органи - такова е положението в Реал (Мадрид) и Барселона, нищо, че "сините" са АД.

Вече почти е покрита и вноската към НАП за месец юни. За нея са събрани над 113 000 лева от необходимите 143 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидо

    5 2 Отговор
    А стига просихте бе ...
  • 2 Хлъц

    6 0 Отговор
    Сирака търси балами! Как ще хрантутиш търчитопковците ,свикнали на дебели пачки всеки месец? С членски карти през месец,или шалчета и знаменца? Това са милиони бе, хитряга! Съвсем различно е,от преди когато Грашнов,Батков снасяха милиони. А ти само искаш и харчиш.Ще се абонират,ще снасят още месец- два.А после? Чорбаджия ви трябва.Това е модела! Искате- не искате няма алтернатива.Държавата ви осигуряваше безметежно и здраво захранвано съществуване ,докато беше Държава.Сега има само Едно-Бащица- Чорбаджия !Другото са димки!
  • 3 Ккк

    1 3 Отговор
    ЛЕВСКИ ще го има,Почваме с юноши и по малко платени играчи,може и към края на кариерата си,но можещи и с висок морал и дух,бюджет около 2 милиона,две три години създаваме играчи,продаваме .За нас привържениците ще е чест да измъкнем клуба от фалит.

    Коментиран от #4

  • 4 Начко

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ккк":

    Видяхме, кой ви помага.На всички е ясно от къде идват парите.Само някакви лозунги и нищо повече.Някои фенове вече се срамуват.Ти не си от тях.