31 Май, 2020 09:01 5 768 19

От архива на Ман Юнайтед: Как обувките на Бербатов се покриха с ла**а 20 минути преди мач

  • димитър бербатов-
  • манчестър юнайтед-
  • съндерланд-
  • футбол

Събитията се развиват през 2010-та година, когато Юнайтед е имал гостуване на Сънделанд

От архива на Ман Юнайтед: Как обувките на Бербатов се покриха с ла**а 20 минути преди мач - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият отговорник за екипировката в Манчестър Юнайтед Алберт Морган си спомни за една изключително нечистоплътна история, свързана с Димитър Бербатов и двубой на "червените дяволи".

Събитията се развиват през 2010-та година, когато Юнайтед е имал гостуване на Сънделанд в двубой от Висшата лига. Морган припомни как таванът в съблекалнята на "червените дяволи" в онзи ден бил повреден и как цялата екипировка и дрехи на играчите била покрита с невъобразима мръсотия като следствие.

"Влязохме в съблекалнята и видяхме, че тече на едно място от покрива, но там беше поставен леген. Всички се подготвяха, както обичайно и започна разгрявката. По някое време охранителите ме извикаха, за да ми кажат, че кофата е на път на прелее", започна Морган.

"Бяха сменили легена с кофа, но в този момент един от сегментите на тавана се откърти и всичко се покри в л***а! Всичко беше измърсено - екипировка, дрехи и обувки. Помня, че Димитър Бербатов направо полудя като си видя обувките. Всичко беше покрито в мръсотия, а мачът започваше след около 20 минути. Затова се наложи и да бъде преместен с един час по-късно", завърши любопитния си разказ отговорникът за екипировката.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 файчо

    5 1 Отговор
    отговорнокът за екипировката. л***а!
  • 2 Ъхъ

    18 21 Отговор
    Той, се покри с л..на още когато предаде националния отбор заради пачките в Манчестър, а сега четем за предателя през ден през два, че и го възхваляват
  • 3 друга тема

    10 0 Отговор
    За друго защо не пишета,спортът не е само л***а?!
  • 4 Кукличката берба

    8 8 Отговор
    Гладна съм, дайте ми милостиня за хляб, брат ми продава наркотици за храна, помагайте ми хора!
  • 5 Някакви л...а

    8 0 Отговор
    Като малък ме бъзикаха да казвам "Обичам Райна като мед", но аз можех да изговарям добре р и им развалях удоволствието.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Plovdiv

    3 2 Отговор
    Кофата, която събира водата в съблекалнята, колко звезди покрива в прехвалената ВЛ?
  • 8 Като нищо

    4 7 Отговор
    Аз пък си помислих, че "манекена балетист" се е изпуснал от напрежение.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Последният професионален спортист

    12 0 Отговор
    Бербатов беше повече от гордост за българите. Това ДС гледаш как българин играе сред най-големите спортисти и прави хеттрик срещу Ливърпул. Голове със задни ножици и изиграни с такава лекота и финес. В такива случаи ако не се оценяваме като българи, няма как да очакваме прогрес и сплотеност. Бербатов е велик играч. Дано скоро отново имаме такива. ЦСКА Левски няма значение. Както се вижда всичко е игра на недоизпрани пари.

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Последният професионален спортист":

    Техничен футболист, но примадона-интересчия...
    Забравихте ли, как Бербатов си тръгна от терена най-демонстративно, по средата на мача ни със Сърбия???

    Коментиран от #15, #16

  • 15 Пешо

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Няма почивен ден пр....тията.Само дарения обичате, независимо от кого.
    Нали си много известен или само се изхо...ш тук.Поне ти е олекнало.
  • 16 Лесна работа

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Интересно ми е дали примадона може да играе на такова ниво. Участвал ли сте в голям спортен мач или турнир? Знаете ли колко психика освен талант е нужен. Много сте далеч от същината на въпроса ако си мислите, че това е игра на примадони. На терена Бербатов винаги е играл с много сърце и характер. Изобщо това да сочиш отстрани е много ама много лесно занимание. Симптоматично за нас.

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Лесна работа":

    Митко беше икона за хиляди млади момчета, които мечтаеха да играят като него в НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ... Той обаче реши, че му е под нивото да играе за БЪЛГАРИЯ и най-демонстративно си тръгна по време на мач, като плю на магията наречена ЦАР ФУТБОЛ...
    На негово място, след тази постъпка и отказът му от НАЦИОНАЛНИЯ отбор бих се обесил от срам! Той не обичаше футбола, обичаше само себе си...

    Коментиран от #19

  • 19 Причина

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Решението му да не играе за национала не го прави повече или по-малко професионалист. Казийски е пример. Меси дори. Много големи играчи не са играли за национала. За малките момчета, които трябва да му подражават нека гледат какво е правил на световната елитна сцена на футбола. Бербатов просто беше на това ниво. От друга страна футболът е строго отборна игра и да играеш за национала означава да играеш със национала. Това не е тенис. Григор ако каже не тогава е проблем. Бербатов не беше за отбора на националите от 2007-8 до настоящия момент. Много прости хора участват в бг футбол, всъщност начало положено от Михайлов. Българин е Бербатов и то наистина с гениално усещане към играта.