Last news in Fakti

25 Юни, 2020 16:03 1 801 5

Горан Иванишевич: Всеки напада Джокович за щяло и нещяло

  • зараза-
  • иванишевич-
  • треньор-
  • джокович-
  • критики-
  • нападки-
  • дискотека-
  • демонстративен турнир-
  • коронавирус-
  • димитров

"Никой не е принуждавал никого да идва в дискотеката", заяви треньорът на световния номер 1

Горан Иванишевич: Всеки напада Джокович за щяло и нещяло - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Новак Джокович - Горан Иванишевич, е бесен заради ежедневните атаки към световния №1. Той даде кратко интервю, в което не скри възмущението си заради настоящата ситуация по отношение на Джокера.

От дни Новак е обект на нападки от медиите в Хърватия, изявени световни медии, колеги, фенове и експерти по тенис. Причината е плъзналата зараза от коронавирус на организираната от него благотворителна верига “Адриа Тур”. Въпреки че имаше добри намерения да помогне на онези, които се нуждаят от помощ най-много, Новак стана за една нощ най-големият злодей в света на тениса.

Новак е критикуван заради пълните трибуни в Белград и Задар, футболния мач, баскетболната среща и най-вече заради прочутото парти в сръбската столица след финала на първия турнир от веригата. Вчера бащата на Джокович - Сърджан, защити сина си, като заяви, че виновен за всичко е Григор Димитров, който пръв обяви, че е дал положителна проба за Covid-19. Мнозина обаче смятат, че именно “дивият купон” е станал причината за всичко, което се случи по-късно.

“Мога да приема, че не трябваше да организираме това парти, но всеки е отговорен за себе си. Никой не е принуждавал никого да идва в този клуб, нито го е принуждавал да танцува или да си сваля тениската”, заяви Иванишевич.

Той посочи, че не е сигурен кога точно се е разпространил коронавирусът.

“Как може някой да каже, че заразата е тръгнала от там? Марко Паники - фитнес треньорът на Новак, не беше на купона. Бях с него в Белград всеки ден в продължение на две седмици и той даде положителен тест, докато аз два пъти бях отрицателен. Може ли някой да обясни това? Или фактът, че Милян Аманович - физиотерапевтът на Новак, лекуваше лакътя на Димитров в Задар, но и неговият тест беше отрицателен”, добави Иванишевич.

Той смята, че твърденията, че Григор Димитров нарочно е криел, че е заразен, са безсмислени.

Иванишевич, коментира и слуховете, че Новак Джокович ще бъде отстранен от поста председател на Съвета на играчите.

“Това е само мое мнение, но честно казано бих искал да го сменят. От момента, в който стана президент, каквото и да направи, нищо не работи. Всеки го напада за щяло и нещяло, а в същото време той се опитва да направи така, че всички да се чувстват добре”, заключи Иванишевич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимилиционер

    2 4 Отговор
    Кой да откаже да се зарази, като в тези среди в Белград няма човек с iq над 55? Само спортно настроени милиционери и старшини с анцузи.
  • 2 Антимилуционер

    3 5 Отговор
    Аз не виждам нищо лошо тези главочи, дето не вярват в съществуването на вируса да си го вкарат в белите дробове. Така ще е най-умно. 😂

    Коментиран от #3

  • 3 гжгж

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Антимилуционер":

    Навярно си въобразяваш, че намордникът ще те спаси? Не се надъхвай със злоба и то не помага. Не обиждай опонентите си, а се аргументирай разумно ако ти е по възможностите.

    Коментиран от #4

  • 4 Антимилиционер

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "гжгж":

    Накарай СЗО и медицинските журнали по света да ти се аргументират за пандемията. Докато чакаш, може да посегнеш към торбата с лечило в джеба на милиционерската униформа хах .
  • 5 Не пипайте Грегор

    0 0 Отговор
    За това, че нападат Джокович, не трябва ,да си изтрият ръцете с нашия, Грегор Димитров!
    Баща му на Ноле, е идеалния представител на Сръбската селска глупост!
    Да се моли на Федерер ,да не играе, та джокович да бъди първи!
    Това говори, че Сарджан е болен от грандомания за сина си!
    Само че, не е взел Калашника!Надрусани с власт ли ходят?
    Много зле му влияе ,финансовата среда в която се намира.
    Чичото,бащата,брачеда, цялата маала...разбирате какво искам да кажа?
    Тези, скоро и правителство, като Бойко, могат да си изберат.