Last news in Fakti

2 Декември, 2020 09:35 1 967 3

Славиша Стоянович: Не искам да правя схеми, а някой да го няма

  • стоянович-
  • тестове-
  • коронавирус-
  • схема-
  • състав-
  • левски-
  • локомотив пловдив

Словенският специалист е пожелал да изчака резултатите от направените PCR тестове в Левски, преди да избере състава за мача с Локомотив Пловдив

Славиша Стоянович: Не искам да правя схеми, а някой да го няма - 1
Снимка: БГНЕС

Славиша Стоянович ще дебютира начело на Левски в днешния домакински мач срещу Локомотив (Пловдив).Срещата е от програмата на 12 кръг на efbet Лигата, но беше отложена заради големия брой на заразени с COVID-19 в състава на „сините“.

Новият треньор на тима вчера е бил категоричен, че едва днес ще определи титулярния състав за мача, пише „Мач Телеграф“. Словенският специалист е пожелал да изчака резултатите от направените PCR тестове.

„Не искам да чертая схеми, а някой да го няма“, обявил Стоянович и допълнил, че днес към 10:00 часа ще определи стартовите 11 и ще избере тактиката за двубоя с Локо (Пловдив).

Основните проблеми пред Славиша Стоянович са свързани със защитата на Левски. От друга страна той няма да може да ползва таланта Мартин Петков. Той гори заради забраната играчи до 18 години да тренират, въпреки че имат договори с клубовете. БФС направи опит да промени това, но все още няма решение на казуса от здравното и спортното министерства.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bai nudals

    5 0 Отговор
    Спортното министерство ха,спрете веднага намесата в футболното първенство. От както се появихте,спорта у нас удари дъното...
  • 2 един от многото

    3 4 Отговор
    Те твоята схема я направиха още като пое поста! Само чакай и ще видиш!
  • 3 НИК

    2 0 Отговор
    Само да не промените правилата за състезатели до 18 годишна възраст само за футболистите, че чак тогава ще ви вдигаме във въздуха. Не стига че забранихте на децата до 18 г. да тренират, ама за националите по различните спортове това май не важи. Сега ако почнете да правите изключения за разни спортове ще ви призная за най мал умните управници на спорта в последните 30 години.