Last news in Fakti

27 Май, 2021 12:23 1 716 0

Ромелу Лукаку може да последва Антонио Конте

  • интер-
  • ромелу лукаку-
  • антонио конте

Конте си тръгва, защото не получи гаранции, че ще разполага с боеспособен отбор за следващия сезон

Ромелу Лукаку може да последва Антонио Конте - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Интер Ромелу Лукаку може да последва Антонио Конте и да напусне клуба това лято. Белгиецът имаше основен принос за първата титла на "нерадзурите" от 11 години.

Конте си тръгва, защото не получи гаранции, че ще разполага с боеспособен отбор за следващия сезон. Интер е в тежко финансово състояние и може да се наложи да се раздели с някои от основните си играчи.

Лукаку отбеляза 64 година в рамките на два сезона с екипа на гранда от Милано. Той има договор за още три години. Покрай финансовите проблеми на клуба в Англия веднага се заговори, че нападателят може да се завърне в Челси.

В момента той е на кратка почивка преди да се присъедини към състава на Белгия в подготовката му за европейското първенство. В Интер ще изчакат назначаването на нов треньор преди да взимат решения за бъдещето на играчите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА