Last news in Fakti

12 Август, 2021 10:08 2 347 8

Завръщането на Станимир Стоилов в Левски става все по-вероятно

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол

Очаква се контрактът между двете страни да бъде сключен преди Общото събрание на сините

Завръщането на Станимир Стоилов в Левски става все по-вероятно - 1
Снимка: БГНЕС

Завръщането на Станимир Стоилов начело на Левски става все по-вероятно.

Мъри е провел среща с "Ултрас Левски" и условието си да поеме отбора, а то е - футболистите и служителите да получават заплатите си без никакви закъснения.

В близките дни се очаква Станимир Стоилов да проведе среща и с представители на букмейкърската компания, която в момента спонсорира Левски, съобщава Тема Спорт.

Както е известно, Palms Bet преговаря със собственика на "сините" Наско Сираков да стане генерален партньор на клуба и логото на фирмата да стои на гърдите на екипите на футболистите.

Очаква се контрактът между двете страни да бъде сключен преди Общото събрание на сините, което е насрочено за 31 август. Поне такива анонси бяха обявени от временния изпълнителен директор Константин Баждеков.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    7 0 Отговор
    Ами хахде ,нали със Сираков са дупе и гащи,какво още разискват.Защо обаче Сирака мълчи по този въпрос,явно не е сигурен в нещо и се крие като маймун в ложата на стадиона....
  • 2 Уевски

    6 2 Отговор
    Черното тото ще оправя буджета на Левски! Наско покера който не веднъж е залагал Илиянчето на покер сега собствената гъзяга ли ще залага ? Със собственик комарджия и спонсор букмейкър този отбор нищо добро не го чака
  • 3 ГЕРЕН

    13 0 Отговор
    С МЪРИ БЕЗ МЪРИ С ТОВА РЪКОВОДСТВО ПОНЕ ОЩЕ
    ДВЕ ГОДИНИ ЩЕ КРЕТАТ ОТ
    10-12 МЯСТО. ТРЯБВА УМЕН
    СИЛЕН ЧЕСТЕН ЧОВЕК ДА
    УПРАВЛЯВА.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Топчо

    2 2 Отговор
    ИТН (Има такъв Наско!) е вреден за Левски, защото не работи, не разбира и няма резултати вече цяла година!
    ИБНИ (Изпрови се, Бибочко! Не идвай!) не е вариант, защото представлява само корупетата от НКПСЗ, които са точили клуба!
    ДПС и БСП са в Ловеч!
    ДБ (Дай, Бербатов!) се интересува само от смяна на президента на БФС.
    При такава сложна ситуация нищо не може да се направи, освен че*ии, снимки, видео, аудио и декларации. Гледаме Лудогорец и се чудим какво става? Там работят 12 години денонощно - българи са собственици и управляват клуба успешно.
    Ние лъжем, че лъскаме и се занимаваме с интриги 24/7, но нямаме треньор, СТД и пушим 3-4 пъти месечно по 2-3 цигари на 1 бързо 10-20 минутно кафе в офиса на Левски. Е, как да се получи нещо?
  • 6 Въртележка

    1 0 Отговор
    Ту в Левски, ту в националния. Туту
  • 7 Розов палячо

    0 1 Отговор
    Тези Аборигени от Литекс толкова ли са си прости по рождение? Другия вариянт е Джуджето да им е промил и без това малкотото останал мозък ,

    Коментиран от #8

  • 8 Кой

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Розов палячо":

    лапна бастуна...?!Само това можете...