Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 21:00 2 998 7

Балкан Белоградчик: Ще съдим БФС, за дето не ни допуснаха на Конгреса

  • балкан белоградчик-
  • бфс-
  • боян минков-
  • иво марков-
  • борислав михайлов-
  • димитър бербатов

Областният председател на Съюза - Иво Марков, е посочен лично, като отговорник за този казус

Балкан Белоградчик: Ще съдим БФС, за дето не ни допуснаха на Конгреса - 1
Снимка: Shutterstock

Председателят на Общинския съвет в Белоградчик - Боян Минков, обяви, че ще стартира дело срещу Българския футболен съюз, относно казуса с недопуснатия делегат на ФК Балкан Белоградчик на извънредния Конгрес за избор на ново ръководството на Съюза.

Излъчихме делегат, но след това той се карантинира заради заболял в семейството му от Covid-19. Събрахме Управителния съвет и излъчихме друг делегат, логично. Изпратихме сканирания протокол на Борислав Попов в централата на БФС, а след това се свързахме с областния председател на БФС във Видин, за да го уведомим, че имаме нов делегат. Иво Марков се казва той. От него разбрахме, че не може да разчитаме на организиран транспорт от Видин до София за Конгреса, както и на хотел. Той отказа без никакви аргументи. Изпратихме новия наш делегат на следващия ден с наш автомобил, но там Иво Марков му отказа да му издаде делегатска карта. По този начин той ни лиши от правото на глас, а този глас беше за Димитър Бербатов“, каза Минков пред dsport.

Той бе категоричен, че ще бъде заведено дело за лишаването от правото на глас на футболния клуб и коментира още, че Балкан Белоградчик е изцяло на издръжката на Общината и всеки допълнителен разход е много труден.

Тънат в охолство и се самозабравиха за 16 години, а клубовете се чудим как да оцеляваме. Да се махат и да дойдат интелигентни и способни хора, защото с тези видяхме докъде стигнахме“, допълни общинският съветник.

Боян Минков изрази още огорчението си, че за юношеските формации на Балкан едва се осигурява екипировка и „по един кроасан след мач“ за децата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    26 2 Отговор
    А такааа .Вкарайте перуките в затвора , защото само там им е мястото !!!!!!
  • 2 Футбол няма

    16 3 Отговор
    В устава на БФС пише "Президентът се избира с мнозинство от присъстващите делегати".



    Присъстващите бяха 483, още в началото на конгреса бе заявено от Камен Костадинов, че за избиране на президент са необходими 242 гласа, а Михайлов има 240.



    Погледнете дори и новия стар изпълком - отново президенти на футболни клубове и политически партии присъстват в него!
  • 3 Щом си

    3 10 Отговор
    За Миткову сега и за кроасан няма да има
  • 4 Шопо

    20 1 Отговор
    Перуката и Лечков-в затвора! Емо Костадинов е просто глупав и следва тия двамата!
  • 5 Само питам

    8 0 Отговор
    Знаете ли какво може да се работи пиян? Да се кара комбайна и да се управлява футболна централа.

    Коментиран от #6

  • 6 farmer

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Само питам":

    едва ли си се качвал някога в комбайн.
  • 7 Кико

    3 0 Отговор
    "Умните кукловоди седят в сянка"- В. Стефанов!