Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 15:30 5 317 18

Какви са правилата на бойния триад, в който ще участва „Кобрата“ (ВИДЕО)

  • кубрат пулев-
  • франк мир

Българинът ще се бие с Франк Мир на 27 ноември

Какви са правилата на бойния триад, в който ще участва „Кобрата“ (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев се впуска в чисто ново предизвикателство в края на месеца, когато ще се бие с MMA легендата Франк Мир. Двамата ще премерят сили в т. нар. дисциплина боен триад. Но какви са правилата на този нов боен спорт? Ще разберете в следващите редове.

Клинч

Класическото вкопчване на съперниците от бокса един в друг ще бъде по-близо до MMA. Бойците ще могат да се държа за врата, до колкото им позволяват ръкавиците, за да си нанасят удари над областта на пояса. Няма ограничения от коя страна на главата или тялото се случва задържането. Също така е позволен и захват около трупа в изправена позиция.

Удари

Ключовата разлика на бойния триад със смесените бойни изкуства е, че битката ще се проведе изцяло в стойка, както е в бокса. Допълнението идва от възможността за нанасяне на въртящи удари, чукове и крошета с отскок.

Любопитно ще бъде и разрешението на бойците да се настъпват, докато се бият. Това не означава, че могат да се ритат, а, че е позволено да стоят върху крака на съперника, докато нанасят удари с ръце.

Забранени прийоми

Бойният триад няма да позволява на бойците да използват колене, лакти и ритници. В клинч е забранено съперникът да бъде навеждан, за да получава удари в тила. Не са разрешени тръшванията, препъванията и опитите за прилагане на хватки за предаване.

Битката на „Кобрата“ срещу Мир ще се проведе на 27 ноември в Акрингтън, САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    13 2 Отговор
    цял ден едни и същи глупости си пишете, пуснете за трети път как две седмици преди боя са му сменили противника :Д
  • 2 Уличен боец

    14 2 Отговор
    Очакваме скоро кобрата на Кумите, единственото правило е да оцелееш.
  • 3 гадно

    19 2 Отговор
    Дано поне сумата накрая си заслужава кьотека който ще отнесе.

    Коментиран от #7

  • 4 Отегчен

    14 4 Отговор
    Зрелище за комплексари
  • 5 Смяххх

    17 1 Отговор
    Смока няма никакъв шанс. Те в бокса го млатят като боксов чувал, а какво остава в по разширен вариант на бойните спортове. Ще има пак Продължаваме.
  • 6 Тошко

    16 1 Отговор
    Пак ще продължим напред
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Абе

    19 1 Отговор
    Cигурнo щe cи зacлужaвa, тoй ocнoвнo зa пaритe ce биe.......в бoкca пocтигнa мaкcимумa cи, двa пъти бoй зa cвeтoвнa титлa и двaтa пъти му рaзкaзaхa игрaтa.......oтдaвнa гo знaят чe cтaвa cмeшeн и жaлък c изпълнeниятa cи тaкa чe тaм вeчe нямa никaкъв шaнc зa пo-ceриoзнa изявa, нитo пък някoй щe му дaдe пo-гoлeми пaри зa мaч c нeгoвo учacтиe! Тaкa чe му ocтaвa дa ce прoбвa в тoя фoрмaт, кoлкoтo нaпрaви тoлкoз......пo-дoбрe дa му мaчкaт тъпaтa грoзнa тиквa тaм, oткoлкoтo дa я глeдaмe в Бългaрия в oпит дa ce изявявa кaтo пoлитик......чe кaкъвтo e тъп, нaгъл и aлчeн мнoгo приличa нa eдин бивш прeмиeр, дeтo oтдaвнa ни e oмръзнaл дa гo глeдaмe и чувaмe......!
  • 9 Никой

    10 1 Отговор
    Правилата на боя са следните.
    Те го бият,той седи и накрая Кот му дадът дек файда.
  • 10 карамфила

    8 1 Отговор
    Бягащият от Джошуа да си поръча ковчега от сега за да не събираме пари от дарения да го върнем в България.
  • 11 Ники

    8 1 Отговор
    Тоз мухльо да не излезе пак с българското знаме да му берем отново срама.

    Коментиран от #13

  • 12 гост

    5 1 Отговор
    Ами какви са, Сулъо Пулю да се крие по ъглите, съперника му да го гони и така.
  • 13 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Ники":

    По добре с македонското да излезе,хем няма да ни излага, хем ще си върнем на макетата дето ни мразят ха ха.
  • 14 Паринакоча

    1 1 Отговор
    Ах,как искам да видя Сульо срещу Андъртейкър!Да го закопае на ринга!!!
  • 15 Дедовия

    2 1 Отговор
    Правилата са:спукват от бой Пульо,взима една торба спари и продължаваме напред!Ааа забрави тоя дето ще го спука от бой е гей!
  • 16 комплексари

    2 3 Отговор
    Кометарите под статията са масово на комплексари, неудачници и хора които никога не са се качвали на ринга. Кубрат сложи бългрия на картата на световния бокс. Два пъти стигна до върха в бокса и това, че не спечели не прави постиженията му малки. Говорите сякаш някой на вас ви е длъжен с нещо? Какво постигнахте вие - писане на злобни коментари в интернет....

    Коментиран от #17

  • 17 лас вегас

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "комплексари":

    кубрат е боклук,да върви да учи в унсс,белким му влезе нещо в кухата тиква.а иначе и във москва могат да го инвалидизират,но той не ще там,шейтан балшой.
  • 18 Чопърцила

    0 1 Отговор
    Какво стана с обещаното миналата пролет дарение за COVID-19 от хонорара за очаква ия тогава мач с AJ? Мача мина отдавна. Даже Джошуа инкасира втора загуба.