Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 17:55 5 448 0

Роналдо побесня срещу Фернандо Сантош (ВИДЕО)

  • сърбия-
  • кристиано роналдо-
  • португалия-
  • катар 2022-
  • фернандо сантош

"Каза, че в Сърбия вкара гол в последната минута и той не бе зачетен", разясни самият Сантош

 Роналдо побесня срещу Фернандо Сантош (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Мегазвездата на Португалия Кристиано Роналдо побесня срещу Фернандо Сантош след загубата от Сърбия с 1:2, която им костваше ранното класиране за Катар 2022.

Португалецът бе уловен от камерата да се ядосва срещу португалския бос след последния съдийски сигнал.

Роналдо не успя да сдържи разочарованието си от неуспеха и реагира остро срещу приближаващия Сантош. Звездата на Манчестър Юнайтед жестикулира яростно с ръце към него, а португалският бос просто се ръкува набързо с 36-годишния футболист и се обърна.

"Каза, че в Сърбия вкара гол в последната минута и той не бе зачетен. Това беше. Неговият изблик е нормален, бе разочарован. Никой няма да се обяснява какво се е случило в края на мача и какво не", разясни Сантош пред "O Jogo".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА