Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 10:00 2 013 8

Бербатов: Софийски градски съд постанови спиране на вписването на решенията на Конгреса на БФС

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • борислав михайлов

Протоколът от Конгреса продължава да тъне в мистерия

Бербатов: Софийски градски съд постанови спиране на вписването на решенията на Конгреса на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Решенията, взети на извънредния Конгрес на Българския футбол съюз (БФС), бяха отхвърлени от Софийски градски съд, научихме от публикация в социалните мрежи на Димитър Бербатов.

Очаквано, два състава на Софийския градски съд постановиха спиране на вписването на решенията на конгреса на БФС от 12.10.2021 г. в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел“, гласи съобщението във Facebook, като на него са показани части от двете определения.

Кандидат-президентът подчерта още, че протоколът от Конгреса все още не е внесен и отново изрази опасенията си, че документът подлежи на фалшифициране.

Припомняме, че Борислав Михайлов се самопровъзгласи за преизбран президент на БФС, въпреки че условията за минимум 50% +1 гласа не бяха спазени, ако съдим по предварителната заявка от организацията на Конгреса.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варвара

    7 19 Отговор
    Естествено Балкан Варвара е там и приятелят му Георги Градев. Това е новата работа на Манекена да праща пуделите си адвокати да съдят БФС, жалка работа. Вместо да помогне на Пирин да си стъпи на краката той ще гледа сеира как група адвокати искат парче от баницата. Това е промяната Величков, Градев и трима футболисти единият от които предател а другият заради акъла му в гащите изгуби парите си.
  • 2 Перо

    7 17 Отговор
    Бербатов никога няма да бъде Президент! Замяната /не промяната/,няма да мине!
  • 3 шефа

    22 4 Отговор
    БФС управляван от некадърника и мошеник шеф на Черното тото Перуката е копие на управлението на държавата от ОПГ ГРОБ за България и нейния Главатар най големия престъпник в историята Тиквата.Да се надяваме скоро и двамата да ги видим в затвора.
  • 4 роко

    7 14 Отговор
    Барбуков иска да е президент.... а Марто Тъпото какъв ще е вице ли? Само питам защото ако е така по-добре Боби да си остане!

    Коментиран от #5

  • 5 Ирина Аткова

    6 8 Отговор

    До коментар #4 от "роко":

    Мартин ще е кофчежник на БФС да може да си топва чушката в кладенеца на Ирина Аткова и да я прави милионерка.
  • 6 Ванчо

    11 2 Отговор
    Боби Михайлов, както и ГЕРБ И ДПС, са символи на отмираща епоха, затова да си ходи! Малко ли спечели?? Трябва нов полъх! И ще го има!

    Коментиран от #7

  • 7 Ритнитопковец

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Ванчо":

    Е той Бербатов е в един отбор с Красен Кралев, който осигури на Бербатов гласовете от малките отбори. Това ли е промяната не мерси. Промяна да, но от сериозен човек със управленски опит а не предател, ревльо татуиран манекен дето нищо не е работил през живота си освен да рита една топка.
  • 8 МАНЧО КАНАРА ПЛОВДИВ

    1 0 Отговор
    ПЕРУКАТА ДА СИ ОТИВА! ДА ОСВОБОДИ НАШАТА ХУБАВИЦА МИМКА.ПЛОВДИВЪ ПЛАЧЕ ЗА НЕЯ НЕЩАСТНАТА! ЗА ДА НЕ И ОПЕТНЯВА ИМЕТО!