1 Декември, 2021 18:30 1 297 2

Петър Величков е категоричен, че конгрес на БФС през март ще има

  • петър величков-
  • бфс-
  • димитър бербатов-
  • борислав михайлов

Един от верните съюзници на Димитър Бербатов не вижда друга алтернатива

Петър Величков е категоричен, че конгрес на БФС през март ще има - 1
Снимка: БГНЕС

Очертава се на 18 март 2022 г. да станем свидетели на нов конгрес на БФС за избор на нов президент, след като от лагера на Димитър Бербатов продължават да събират подписи от клубовете из страната. Петър Величков от екипа му дори е категоричен, че организацията ще се състои.

На 18 март 2022 година има свикан редовен конгрес и неговото провеждане е задължително най-малко заради гласуването на бюджета на БФС за периода 2022-2026 година. Без такова гласуване БФС няма как да получи лиценз за упражняване на дейността си от ММС. Клубовете ясно разбират това и огромна част от тях искат да използват този конгрес за да се освободи Михайлов и действащото ръководство на БФС и да се избере ново. Вече се събира подписка от клубовете за това конгресът през март да премине по конкретен дневен ред, който съдържа в себе си освобождаването на сегашното ръководство и избор на ново“, каза Величков пред Nov Sport.

Той коментира още развоя на събитията след конгреса през октомври, като заяви, че Борислав Михайлов и екипът му умишлено са манипулирали вота, за да си гарантират няколко години на съдебни дела, в които при всички положения настоящото ръководство ще си запази мястото по един или друг начин.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Предател

    1 2 Отговор
    Кажи му предател и не го обиждай повече. И този и другият.