Last news in Fakti

9 Декември, 2021 14:00 1 192 6

Мъри Стоилов няма да привлича български футболисти през зимната пауза, защото стрували пари

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • селекция

Така Левски ще заложи само на чужденци през зимната пауза

Мъри Стоилов няма да привлича български футболисти през зимната пауза, защото стрували пари - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е взел решение да не привлича нито един български футболист през зимната пауза на първенството. От една страна родните играчи струват пари, а на „Герена“ цепят стотинката на две заради голямата финансова криза. Все пак има и такива наши състезатели, които могат да излязат напълно безплатно на „сините“. Мъри обаче бил категоричен.

„Той постоянно ни говори, че желае да наложи и утвърди в мъжкия отбор момчета от левскарската школа. Виждате, че започна да го прави през есента. Стоилов все казва: „Като ще са българи, ще са нашите момчета. Не искам българи от други отбори да взимаме“. Ето преди дни с него се свърза мениджър и му каза, че договорът на българин от елитен наш клуб изтича на 31 декември. В края на ноември пък един опитен български футболист с изтичащ договор беше готов да пристигне на "Герена". Мъри обаче отказа и двете предложения. Попари едни, но зарадва други - местните момчета от школата“, разкриха източници от „Герена“, пише БЛИЦ.

Така Левски ще заложи само на чужденци през зимната пауза. Левски вече привлече шведския централен защитник Ноа Сонко Сундберг и бразилския ляв бек Вендерсон Соареш-Цунами. Чака се още един бразилец Велтон. Той вероятно ще пристигне още тази събота. От „Герена“ отрекоха категорично, че ще плащат 50 000 евро на мениджърска агенция за правата на футболиста. В плановете на Мъри за зимната пауза влизат още двама чужденци. Един от тях играе в родния елит.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 1 Отговор
    Като гледам така ще "разчита" на собствени кадри, че вече е привлякъл трима със сериозен опит...., но вероятно в плажния футбол! Тъкмо похвалих Левски, че за разлика от ЦСКА дават шанс на собствени кадри, но явно няма да е за дълго! Вероятно имат пари в излишък? Наскоро се отказаха от техния юноша - Боруков, който е свободен агент за да следват "модата" на Ганчев и домуса...
  • 2 Стоян Александров

    3 3 Отговор
    Мъриииииии ако правиш като Петорчо си взимай чукалата и се махай. Ще стане страшно за теб ако тези чужденци не вдигнат класата на Левски поне наполувина от сегашната. Ще патиш много. Ние няма да те търпим както оранжевите Петорчо. Взимай българи, че иначе ще изгориш. Искаме поне 80% да са бели и българи. Може и 100%. Мисли, че гориш. Петорчовските глупости да не ги виждаме във Великия Левски....Мисли добре...

    Коментиран от #4

  • 3 Левскар

    3 1 Отговор
    Като не си наясно що говориш. Отказал се от Боруков сигурно и от Божидар Краев се отказал. Мъри каза времето на моленето приключи, ако искат да заповядат ще говорим. Е да ама играч играл в чужбина на голяма заплата трудно се връща а дори и да се върне вика абе ще играя тука до лятото да подържам форма в отборчето Левски после дим да ме няма. Мооооля той ще те налага в титулярният отбор за да може да играеш 15 мача и да избягаш като свободен агент хайде няма нужда. А от ДЮШ на Левски са Адриан Краев, Боби Цонев, Ради Цонев, Димитър Андреев, Иво Найденов, Георги Александров, Марин Петков, Мартин Петков, Асен Митковски, Антосн Стоянов. Колко още искаш? Не става само с юноши напротив ти така ги съсипваш тези момчета! За да станат истински футболисти трябва да играят редом до опитни играчи като Георги Миланов и Иван Горанов. Е да ам срещу Берое Миланов Контузен а Боби наказан. Четворка напред със средна възраст 21 години кой ще ги поведе. Гледаи си междугалактическият отбор с 10 титуляри чужденци без юноши щото ги замервахте с камъни и не се бъркай на Левски.
  • 4 Левскар

    0 4 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Ти са срам за Левски!!! Какво означава вземай бели направо ме е срам че сме от един отбор. Какво значение има расата? Ако е Сърбин значи може пък от Гана не може??? А ако е ром може ли а от турски произход? Откажи се да си Левскар ти си срам за отбора ни. За Мъри няма такова делене черен и бял или българин чужденец. За Мъри има деление Левскар тоест от ДЮШ и не Левскар. Трябва да са най-малкото равни. А сега 2/3 са чисти Левскари. Още веднъж ти си срам за Левски.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.