Last news in Fakti

5 Януари, 2022 22:15 8 675 5

„Когато Антъни Джошуа губи, прилича на човек, който е спечелил прекалено много пари, за да му пука“

  • антъни джошуа-
  • олександър усик-
  • анди руиз-
  • теди атлас

Боксов треньор не спести критиката си към британеца

„Когато Антъни Джошуа губи, прилича на човек, който е спечелил прекалено много пари, за да му пука“ - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа инкасира втората загуба в кариерата си от Олександър Усик миналата година, но поведението на звездата стана повод за редица коментари в спортните среди. Една от оценките е особено интересна, защото идва от устата на един от водещите треньори по бокс в САЩ - Теди Атлас.

Мисля, че Антъни Джошуа приема победите прекалено лековато и грациозно. Да, всеки иска да вижда добър победител и добър губещ, не ме разбирайте погрешно, но той е прекалено грациозен, когато се стигне до това. Прилича ми на човек, който е изкарал прекалено много пари“, каза Атлас в подкаста Fight Podcast, цитиран от ESPN.

„Ей Джей“ побърза да поздрави, както Усик, така и Анди Руиз-младши, когато двамата го надвиха на ринга, като единствено непоклатимият договор му дава възможност да стигне до реванш.

Джошуа е и един от най-печелившите атлети в света през последните няколко години, по данни на Forbes, а Manchester Evening News го постави в топ 10 на най-печелившите боксьори на всички времена.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай

    5 0 Отговор
    Усик: "Проблемът на Джошуа е в главата и сърцето".
  • 2 Боки

    8 0 Отговор
    Вече му е скучно май!
  • 3 MТМ

    13 0 Отговор
    Проблемът му на тоя е същия,като на Уайлдър- те я имат силата ,но не притежават шампионския манталитет и увереността на Фюри и Усик :)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.