Last news in Fakti

10 Октомври, 2021 06:39 6 226 2

Антъни Джошуа официално активира клаузата за реванш с Олександър Усик

  • антъни джошуа-
  • олександър усик

Битката ще бъде насрочена за пролетта

Антъни Джошуа официално активира клаузата за реванш с Олександър Усик - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа официално ще се опита да върне титлите си от WBA, WBO, IBF и IBO, като активира клаузата в договора си за реванш срещу детрониралия го Олександър Усик, научихме от промоутъра на британеца Еди Хърн.

Той върна съзнанието си в играта. Вече тренира и от днес официално активирахме клаузата за реванш с Олександър Усик, който ще се състои през ранната пролет догодина“, каза Хърн пред DAZN.

Амбицията на Ей Джей е да се превърне в трикратен световен шампион, след като веднъж вече завоюва поясите срещи Владимир Кличко, а по-късно се наложи да печели реванш над Анди Руиз-младши. Този път обаче насреща му стои боксьор, който е в пика на своята кариера и по всичко личи, че ще се сблъска с най-голямото предизвикателство до момента в кариерата си.

Тепърва предстои от двата лагера да уговорят мястото, датата и всички останали подробности около двубоя в следващите седмици и месеци.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пулю

    11 0 Отговор
    Кога ще го бият пак истинските батковци?
  • 2 За 50 млн как да не я активира...

    8 0 Отговор
    Логично