Last news in Fakti

12 Януари, 2022 10:42 5 421 4

Съсипаха от критики Мохамед Салах

  • мохамед салах-
  • ливърпул-
  • висша лига-
  • критики-
  • фенове

Привържениците смятат, че звездата на Ливърпул е бил абсолютно "незабележим" на терена и е нямало и спомен от играта му за мърсисайдци

Съсипаха от критики Мохамед Салах  - 1
Снимка: БГНЕС

Мегазвездата Мохамед Салах бе сериозно критикуван в социалните мрежи, след като неговият Египет загуби от Нигерия на старта на Купата на африканските нации. Футболистът на Ливърпул записа един от лошите си мачове, което не остана незабелязано от феновете.

Привържениците смятат, че звездата на Ливърпул е бил абсолютно "незабележим" на терена и е нямало и спомен от играта му за мърсисайдци.

29-годишният нанесе един-единствен удар към вратата на противника, когато стреля от воле, но страничният съдия вдигна флага си за засада. Статистика дори сочи, че Салах е бил ограничен до едва 35 докосвания на топката.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    10 1 Отговор
    като цяло египет бяха фокусирани в/у защитата, в нападение много слабо, все пак салах нее магьосник ! всемак нигерия са по силния отбор в момента !!
  • 2 друг фен

    4 1 Отговор
    В Ливърпул Салах играе по дясното крило, а вчера беше забит в центъра и леко отляво и нямаше кой да му подава топката.

    Коментиран от #4

  • 3 Мохамед Салах

    7 3 Отговор
    Ще се хабя за Египет?? Ха ха ха!! Ами ако се контузя кой ще ми плати?? Това не е " Ливърпул"!! Айде, бегайте!!!
  • 4 Футболен експерт

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "друг фен":

    Ами защо трябва някой да му подава?? Защо той не подава,?? А СИСТЕНЦИЯТА понякога е по-ценна от самия голмайстор!! Схващаш ли бе тикво??