Last news in Fakti

12 Януари, 2022 13:24 1 184 0

Почетино тайно преговарял с Юнайтед

  • маурисио почетино-
  • псж-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига-
  • лига 1

За основен конкурент на Почетино за мениджърския пост в Манчестър Юнайтед се смята старши треньорът на нидерландския Аякс Ерик тен Хаг

Почетино тайно преговарял с  Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино все още обмисля евентуално назначение в английския Манчестър Юнайтед, твърди френското издание „Le Parisien“.

Според източника, аржентинският специалист тайно поддържал контакт с ръководството на Юнайтед в случай, че напусне парижани през лятото. За основен конкурент на Почетино за мениджърския пост в Манчестър Юнайтед се смята старши треньорът на нидерландския Аякс Ерик тен Хаг.

ПСЖ обаче ще реши дали да се раздели с Почетино в края на сезона, като крайното решение ще бъде взето въз основа на това как парижани ще справят в Шампионската лига и дали отборът може да назначи бившия наставник на Реал Мадрид Зинедин Зидан за негов наследник.

Тимът на Пари Сен Жермен е лидер във временното класиране в Лига 1 с 47 точки, на 11 пред Ница и Олимпик Марсилия, които са с по 36.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА