Last news in Fakti

14 Януари, 2022 20:15 850 1

Мароко и Малави най-накрая счупиха каръка на безплодните мачове на КАН

  • мароко-
  • коморски острови-
  • купа на африканските нации-
  • малави-
  • зимбабве

Двата тима се разписаха по два пъти във вратите на противника

Мароко и Малави най-накрая направиха нужното, за да съживят турнира за Купата на африканските нации, след като мнозинството от мачове приключиха максимум с по един гол разлика.

Мароканците победиха с 2:0 тима на Коморските острови, като дори изпуснаха дузпа в хода на срещата. Амала и Абухлал се разписаха за успеха, докато Ен Несири пропусна да отбележи от бялата точка.

Малави пък срещна малко повече трудности в срещата със Зимбабве. Символичните гости дори поведоха, чрез Уади, а след това Манго на два пъти отбеляза, за да направи пълен обрат за своята родина и да оформи крайното 2:1.

Това са първи 3 точки за Малави в Група B, където са още тимовете на Сенегал и Гвинея.

Мароко пък удвои актива си на 6 точки и си подсигури място сред 1/8-финалистите. Габон и Гана по-късно могат да определят още един от участниците на елиминациите от същата Група C.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    1 0 Отговор
    И после феновете били виновни , че казват честно и откровено как им изглеждат африканските играчи , ами точно както на снимката!