Last news in Fakti

20 Януари, 2022 13:15 3 017 3

Сагата с Дембеле официално приключи

  • усман дембеле-
  • барселона-
  • матеу алемани-
  • ла лига

Ние вече му съобщихме за нашето решение да не разчитаме повече на него

Сагата с Дембеле официално приключи - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Барселона Матеу Алемани обяви, че на крилото Усман Дембеле няма да се разчита повече, след като отказва да подпише нов договор.

По тази причина „каталунците“ се надяват да го разкарат още през този месец, защото през лятото така или иначе ще е свободен агент и ще опитат да спечелят пари от него през януари.

„Разбираме, че решението на Дембеле е да не остане при нас. Ние вече му съобщихме за нашето решение да не разчитаме повече на него. Искаме тук да има само играчи, които са отдадени на клуба. Казахме на Дембеле, че трябва да си тръгне възможно най-скоро“, заяви Алемани.

„През юли стартирахме преговорите за новия му договор. Нашите оферти обаче бяха постоянно отхвърляни от неговия агент. Стана ясно, че той не иска да продължи да бъде част от клуба. Очакваме негов трансфер още този месец“, допълни шефът на Барса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВАРНЕНЕЦ

    9 0 Отговор
    Фен съм на Реал, но поздравявам Барселона, че се отнася към тоя точно така както заслужава!!! Алчен неблагодарник!
  • 2 Best

    4 0 Отговор
    Стъкления да си ходи.
  • 3 Дядо ви КуРтИ От СеЛо ПиПеРкоВо

    3 0 Отговор
    Кой ще даде пари за вечно контузен футболист