Last news in Fakti

20 Януари, 2022 09:34 2 474 2

Изигра ли Дембеле последния си мач за Барселона?

  • усман дембеле-
  • барселона-
  • футбол

Френското крило няма да бъде включено в състава за двубоя срещу Атлетик Билбао

Изигра ли Дембеле последния си мач за Барселона?  - 1
Снимка: БГНЕС

Един от лидерите на Барселона е пред сериозна заплаха да не завърши сезона, съобщават медиите в Каталуния. Според информациите, Барселона отчаяно търси нов клуб за френския нападател Усман Дембеле за да не го изпусне без пари лятото.

Бързоногото крило е най-скъпата покупка в историята на каталунците. През 2017 година той бе привлечен за зашеметяващата сума от 160 милиона евро, но поредица от контузии и сериозна липса на двубои направиха така, че престоят на Дембеле на “Камп Ноу” да се превърне в "кошмарен".

За момента французинът категорично отказва да подпише нов договор с Барселона, докато заплатата не му бъде увеличена почти двойно. Това обаче е немислимо за испанския гранд, поради финансовите затруднения в последните месеци, които изпитват в клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 айлайклолипоп

    4 0 Отговор
    Изигра ли Дебеле последния си мач за Барселона? АЗ ОТКЪДЕ ДА ЗНАМ?
  • 2 KOUTINHO

    1 0 Отговор
    Теб да бяха махнали.... добър,но мнооого чуплив. С това непостоянство си най-много за Юве.