Last news in Fakti

21 Януари, 2022 01:15 2 782 2

Барса го добута до продължения, но Билбао се оказа прекалено костелив орех

  • атлетик билбао-
  • барселона-
  • купа на краля

„Баските“ трябваше да повеждат на 3 пъти в резултата

Барса го добута до продължения, но Билбао се оказа прекалено костелив орех - 1
Снимка: БГНЕС

Атлетик Билбао се оказа непреодолима пречка пред Барселона по пътя към 1/4-финалите за Купата на краля, въпреки всички усилия, които хвърлиха „каталунците“ в двубоя.

Икер Муняин поведе своя тим като истински капитан. Той откри резултата още във втората минута, а в продълженията бе точен от дузпа, за да узакони класирането на „баските“ напред.

Междувременно Феран Торес отбеляза първото си попадение с екипа на Барса, за да изравни за 1:1 през първата част.

В края на редовното време Иниго Мартинес реши, че е спечелил срещата за Атлетик, след като едва се измъкна от засадата при едно статично положение и трябваше да добута топката през краката на Пике с всички налични средства.

Педри обаче върна надеждата за своя тим с гол в 93', материализирайки една от последните атаки в срещата.

При нарушението за дузпата в 106' Жорди Алба си мислеше, че ще се размине безнаказано, блокирайки едно центриране от дясната зона, но ВАР се включи навреме и сигнализира на главния съдия, че трябва да посочи бялата точка. Именно тук Муняин вкара за крайното 3:2.

Атлетик Билбао тепърва ще научи съперника си измежду тимовете на Валенсия, Райо Валекано, Кадис, Реал Мадрид, Реал Сосиедад и Бетис, след като по-късно бъде определен жребият.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    4 1 Отговор
    Тия са много жалки,който ги хване ги бие...

    Коментиран от #2

  • 2 Стоян Александров

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    Барса беше Меси, а Меси беше Барса. Всичко рухна. Без мноооооогооооо пари това е резултата. Всички работят и ограят за пари. Това е. Който даде най- много той печели. Това е. Футбола е со време, а парите си трябват цял живот.