Last news in Fakti

22 Януари, 2022 19:30 7 644 0

Фюри и Паркър се налагат безмилостно в залата (ВИДЕО)

  • тайсън фюри-
  • джоузеф паркър

Двамата тежкоатлети знаят, че всяка капка пот във фитнеса е капка кръв по-малко на ринга

Тайсън Фюри и Джоузеф Паркър продължават да тренират заедно в салона на „Циганския крал“. Британецът междувременно реши да сподели едно видео от подготовката им в своя профил, на което си личи, че никой не е в състояние да отстъпи от тях двамата, дори когато няма реален залог.

Налагането в ребрата с медицинска топка изглежда е сред любимите упражнения на Фюри, защото преди няколко месеца той го приложи на брат си Томи малко преди да се контузи и да се оттегли от битката с Джейк Пол.

Сега Паркър получи възможност да „отмъсти“ за младия талант, като зачерви трупа на батко му, но скоро след това си изпати за липсата на милосърдие.

Тайсън дори използва един от популярните саундтраци от TikTok, за да подчертае злобата, с която започна да налага новозеландеца.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА