Last news in Fakti

9 Ноември, 2021 21:00 4 691 4

Фюри пребива брат си, за да го подготви за битката с Пол (ВИДЕО)

  • тайсън фюри-
  • томи фюри-
  • джейк пол

„Циганския крал“ не си поплюва в ролята на треньор

Фюри пребива брат си, за да го подготви за битката с Пол (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Томи Фюри официално се готви за двубоя с Джейк Пол след месец с помощта на брат си Тайсън Фюри, който за пръв път влиза в ролята на старши-треньор. Двамата качиха първи кадри от съвместната си работа в Twitter, а кадрите казват, че „Циганския крал“ не възнамерява да щади малкото си братче.

Тайсън е сложил Томи на земята, докато го налага с медицинска топка в черния дроб, за да го подготви за евентуалните атаки в трупа от страна на Пол.

Шампионът на WBC вече се предложи на Антъни Джошуа за треньор, но мнозина приеха думите му с насмешка. Оказва се обаче, че той съвсем не на шега планира кариера и извън ринга.

Що се отнася до двубоя Фюри-Пол, срещата е насрочена за 18 декември в „Амали Арена“ в Щатите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жук

    3 1 Отговор
    Е, чак пък пребива... Май топката е за боулинг и му оправя крена на плаващите ребра )))
  • 2 Тоа па

    3 3 Отговор
    Абе да му удари една паца и е готов.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БатП

    3 0 Отговор
    Само мача да не е като на Мейуедър с другия Пол. Дето се вижда как си подремва пол на рамото на Флойд, ама за шоуто го задържа, докато се осъзнае. Циганският крал е мъжкар и се надявам да не позволи подобно нещо на Томи.