Last news in Fakti

25 Април, 2022 11:55 4 143 0

Предстои нова епична битка в тежката категория на професионалния бокс

  • джоузеф паркър-
  • джо джойс-
  • wbo-
  • претенденти

Победителят ще стане официален претендент за пояса на победителя от битката между Олександър Усик или Антъни Джошуа

Предстои нова епична битка в тежката категория на професионалния бокс - 1
Джоузеф Паркър срещу Джошуа, снимка: ЕРА/БГНЕС

Претендентът за титлата на WBO в тежка категория – Джо Джойс, ще се изправи срещу бившия носител на пояса Джоузеф Паркър. Битката бе обявена официално от промоутъра Франк Уорън.

„Преговорите се водят от известно време и вече почти всичко е готово. Искам да се изправя срещу Джойс, винаги съм искал да се бия с него. Неговото желание е същото“, сподели новозеландецът от „Уембли“.

„Нямам търпение за този сблъсък. Това ще е една от най-добрите битки, които могат да се организират в тежка категория в момента“, заяви Джо Джойс, който също бе сред гостите на английския стадион.

Победителят ще стане официален претендент за пояса на победителя от битката между Олександър Усик или Антъни Джошуа.

Очаква се битката да се проведе през юли, но конкретна дата не е набелязана към момента. Повече подробности вероятно ще има в следващите седмици.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА