Last news in Fakti

24 Януари, 2022 19:45 2 055 0

Германски грандове изпреварват Ман Юнайтед, Ливърпул и Ювентус за звезда на Гладбах

  • борусия мюнхенгладбах-
  • денис закария-
  • байерн мюнхен-
  • борусия дортмунд-
  • ливърпул-
  • манчестър юнайтед-
  • ювентус

Който иска да действа сега, ще трябва да приготви поне €7 млн. за дефанзивния халф

Германски грандове изпреварват Ман Юнайтед, Ливърпул и Ювентус за звезда на Гладбах - 1
Снимка: БГНЕС

Дефанзивният халф на Борусия Мюнхенгладбах Денис Закария е напът да се превърне в едно от най-горещите имена на трансферния пазар, след като стана ясно, че няма да поднови контракта си, а през лятото ще смени клубната си принадлежност безвъзмездно.

Спортният журналист Фабрицио Романо твърди, че германските грандове Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд са фаворити към момента за подписа на швейцареца, като така изпреварват Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Ювентус, които също следят ситуацията около него.

Гладбах е готов да продава още сега, стига да получи €7 млн. за услугите на своята звезда, но в настоящата финансова криза трудно някой би се съгласил, пък било то и за халф от класата на Закария.

25-годишният здравеняк е определян от медиите в Швейцария за най-добрия играч в националния им отбор, така че със сигурност в слуховете има доста достоверност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА