25 Януари, 2022 13:00 1 224 2

Ултраси на Фиорентина обявиха война на футболист

  • фиорентина-
  • фенове-
  • душан влахович-
  • ювентус

Бесните тифози на Ла Виола са сторили това снощи, след като в италианските медии се появи информация, че 21-годишният талант вече е договорил личните си условия с Ювентус

Ултраси на Фиорентина обявиха война на футболист - 1

Ултраси на Фиорентина опънаха пред стадион “Артемио Франки” банери с обидно и заплашително съдържание, насочено към сръбския нападател на “виолетовите” Душан Влахович.

Бесните тифози на Ла Виола са сторили това снощи, след като в италианските медии се появи информация, че 21-годишният талант вече е договорил личните си условия с Ювентус. Възможно е съвсем скоро да се стигне до сделка между двата клуба и Влахович да облече черно-бялата фланелка на торинци.

“Уважението не се печели с голове”, гласи един от банерите, а друг отправя директна заплаха към футболиста: “Твоите гардове няма да ти спасят живота. Всичко свърши за теб, циганин”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бонговец

    0 0 Отговор
    Втората заплаха е/ Никаква охрана няма да те спаси. Циганин,С теб е свършено.