Last news in Fakti

31 Януари, 2022 21:30 1 301 2

Хебър отново вдигна Купата пред очите на Нефтохимик

  • хебър пазарджик-
  • нефтохимик 2010-
  • купа на българия

„Пазарджиклии“ все пак срещнаха един наистина достоен опонент в лицето на „бургазлии“

Хебър Пазарджик е новият носител на Купата на България, след като успя да триумфира с 3:1 гейма над Нетфохимик Бургас.

„Тигрите“ изгубиха първия си гейм от български тим през сезона, като дори проблемите им можеха да са много повече от това, ако не бе и проявата на късмет в третия гейм.

Избраниците на Камило Плачи спечелиха първата част при 25:23, но във втората отстъпиха с 25:27.

В третия гейм „Нафтата“ имаше аванс от цели 7 точки в средата на гейма и гледаше смело към успеха, но след няколко грешки на сервис и далеч по-концентрирана игра от гостите се стигна до обрат и затваряне на гейма на 25:23.

Момчетата на Николай Желязков след това явно бяха поразклатени психически и на практика през цялото време бяха назад в резултата, макар при 21:21 да изравниха, в крайна сметка мачът отиде в полза на Хебър след 25:21.

Самият Желязков призна след мача, че има едно-единствено съжаление, а именно лошият процент успеваемост при „флот“ сервис от неговите момчета.

Пазарджик официално вече печели Купата на България за трети път, като и трите финала бяха срещу Нефтохимик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    0 0 Отговор
    Салпаров , предател...
  • 2 Мунчо юмручето

    2 0 Отговор
    БРАВО ПАЗАРДЖИКЛИИ