Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 11:17 2 236 6

На 48 години: Роберто Карлош се завръща във футбола

  • реал мадрид-
  • роберто карлош-
  • the bull in the barne-
  • футбол

Световният шампион с Бразилия ще носи екипа на "The Bull In The Barne", който играе в регионалната лига на град Шросбъри

На 48 години: Роберто Карлош се завръща във футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият защитник на Реал Мадрид Роберто Карлош се завръща във футбола. 48-годишният световен шампион с Бразилия ще носи екипа на "The Bull In The Barne", който играе в регионалната лига на град Шросбъри.

Карлош бе пуснат на търг в онлайн сайта за търговия на всякакви неща ebay и аматьорите от Англия си осигуриха услугите на бившия бранител още и на Интер. Очакванията са бразилецът да влезе като резерва в двубой на "The Bull In The Barne" през февруари.

„Той е един от най-добрите леви крайни защитници за всички времена. Определено е на невероятно ниво. Това все още не се е случило, сега е просто мечта", заяви нападателят и главен секретар на отбора Матю Браун пред BBC.

Роберто Карлош е печелил четири титли на Испания с Реал Мадрид и е ликувал три пъти в Шампионската лига с "кралския" клуб. През 2002 година защитникът стана световен шампион с Бразилия на Мондиала в Южна Корея и Япония.

От няколко години бразилецът гради треньорска кариера, но засега без успех. Той има опит най-вече в турското първенство, където водеше Сивасспор и Акхисарспор. Бил е начело още на Анжи Махачкала и Делхи Динамос от Индия. Преди месец се заговори, че Фенербахче ще го вземе за треньор, но до разговори между двете страни не се стигна.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ценов

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бг история":

    Със сигурност ще може да крепи, дори и на тези години и то много по-добре от нашите плазмодии!Историче недомаслено,ако си изгледал поне един от култовите му мачове нямаше да напишеш тази глупост!

    Коментиран от #4, #5, #6

  • 3 ценов

    3 0 Отговор
    Я,имало и грамотни модератори!Браво
  • 4 Бг история

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "ценов":

    Пич, аз колко мача съм изгледал ти нямаш толкова коса по главата
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бг история

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "ценов":

    Имаше един Пламен Николов левскар сто пъти по добър от кривокракото джудже . Ама ти не ги знаеш тия работи.