Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 10:07 881 0

Близки на Мбапе за Реал Мадрид: Това не е вярно!

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • реал мадрид-
  • трансфер

“Билд” написа, че Мбапе ще получава по 50 млн. евро на сезон на “Сантиаго Бернабеу” и ще е най-скъпоплатеният футболист в света

Близки на Мбапе за Реал Мадрид: Това не е вярно! - 1
Снимка: БГНЕС

Близки до звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе са опровергали информациите, че той вече се е споразумял с Реал Мадрид и ще облече екипа на кралския клуб през лятото. Според френския Канал + от обкръжението на нападателя са били категорични, че това не е вярно.

“Билд” написа, че Мбапе ще получава по 50 млн. евро на сезон на “Сантиаго Бернабеу” и ще е най-скъпоплатеният футболист в света. Други издания също са сигурни, че световният шампион ще премине в Реал, а официалното потвърждение ще дойде след мачовете между “белите” и ПСЖ в Шампионската лига.

Мбапе не крие, че иска да продължи кариерата си в испанския гранд. Той вече отхвърли няколко предложения да подпише нов договор с ПСЖ.

През настоящия сезон французинът има 20 мача и 10 гола в Лига 1. Неговият контракт с парижани изтича през лятото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА