5 Декември, 2022 11:55 1 248 0

Национал лети обратно за Англия заради въоръжен грабеж в дома му

  • рахийм стърлинг-
  • сенегал-
  • англия-
  • мондиал 2022-
  • футбол-
  • катар 2022

Все още не е ясно дали Стърлинг ще се завърне в Катар за двубоя на "трите лъва" срещу Франция от четвъртфиналите на Световното първенство, който ще се играе в събота

Национал лети обратно за Англия заради въоръжен грабеж в дома му - 1
Снимка: БГНЕС

Рахийм Стърлинг, който пропусна победата на английския национален отбор с 3:0 срещу Сенегал на осминафиналите на Мондиал 2022, ще се прибере в Англия в понеделник, съобщават британските медии. Семейството на нападателя на Челси е станало жертва на въоръжен грабеж в своя дом. Все още не е ясно дали Стърлинг ще се завърне в Катар за двубоя на "трите лъва" срещу Франция от четвъртфиналите на Световното първенство, който ще се играе в събота.

"Той ще се прибере у дома. Очевидно е, че семейството е най-важно в тези моменти. Искам да го оставя на спокойствие. Ще видим как се развива ситуацията в близките дни", коментира Саутгейт пред английските медии, цитиран от Ройтерс.

В неделя от Футболната асоциация на Англия съобщиха, че Рахийм Стърлинг няма да играе в двубоя срещу Сенегал по "семейни причини".

Детайлите около инцидента в дома на английския национал не бяха разкрити.

"Това не е най-добрата ситуация за нас към момента. Сега самият човек е по-важен от отбора", каза още Саутгейт.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА