Last news in Fakti

6 Февруари, 2022 17:00 1 416 1

Нойер изравни рекорд на Оливер Кан в Бундеслигата

  • байерн мюнхен-
  • мануел нойер-
  • бундеслига-
  • оливер кан-
  • футбол

"459 мача, 310 победи. За мен е голяма чест да достигна това постижение и да го споделя с легенда като Оливер Кан", написа Мануел Нойер

Нойер изравни рекорд на Оливер Кан в Бундеслигата - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Байерн Мюнхен и националния отбор на Германия Мануел Нойер постигна своята 310 победа в Бундеслигата с баварците срещу РБ Лайпциг, с което изравни рекорда на легендарния Оливер Кан и със сигурност ще го подобри.

"310 победи в Бундеслигата за Мануел Нойер, с което изравнява Оливер Кан в състезанието за всички времена", написаха от Байерн в социалните мрежи.

Самият Нойер също взе отношение за забележителното си постижение в Инстаграм. "459 мача, 310 победи. За мен е голяма чест да достигна това постижение и да го споделя с легенда като Оливер Кан", написа вратарят. Той няма никакво намерение да спира дотук.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    2 3 Отговор
    Да сравняваш Оливър Кан с този е само за статистиката.Другото ше предизвика усмивки.