6 Февруари, 2022 15:21 1 361 0

Жребият размина фаворитите във ФА Къп

  • фа къп-
  • футбол-
  • жребий

Ето всички сблъсъци от петия кръг на

Жребият размина фаворитите във ФА Къп - 1
Снимка: Twitter

Шампионът Манчестър Сити ще гостува на Питърбъро в петия кръг на ФА Къп. “Гражданите” отстраниха Фулъм с 4:1 в събота, а тимът от Чемпиъншип се справи с Куинс Парк Рейнджърс.

Финалистът от миналата година Челси, който се нуждаеше от продължения, за да отстрани Плимут , ще гостува на Лутън, който вчера отстрани Димитър Митов и Кеймбридж, в една от най-интригуващите срещи от този етап на шампионата.

Победителят от двойката Ливърпул - Кардиф ще посрещне като домакин Норич, който вчера изненадващо се справи с Уулвърхамптън като гост. Мидълзбро, който в петък вечер поднесе голямата изненада и изхвърли Манчестър Юнайтед, ще домакинства на своя “Ривърсайд” на друг тим борещ се за топ 4 в Премиър лийг - Тотнъм.

Всички сблъсъци от петия кръг на ФА Къп:

Лутън - Челси

Кристъл Палас - Стоук Сити

Питърбъро - Манчестър Сити

Ливърпул/Кардиф - Норич

Саутхамптън - Уест Хам

Мидълзбро - Тотнъм

Нотингам/Лестър - Хъдърсфилд

Евертън - Борнемут/Боръм Ууд


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА