6 Февруари, 2022 17:53 1 114 13

ЦСКА победи Литекс в контрола, юноша с дебютен гол

  • цска-
  • литекс-
  • футбол-
  • контрола

Срещата се игра в базата в Панчарево, а "червените" спечелиха с 2:0

ЦСКА победи Литекс в контрола, юноша с дебютен гол - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА победи Литекс с 2:0 в учебна игра, която се проведе днес следобед на клубната база в Панчарево при слънчево и приятно време и температура на въздуха от 11 градуса.

През първото полувреме "червените" бяха по-добрият отбор на терена като владееха повече топката и контролираха събитията на терена. В 21-ата минута Греъм Кери откри резултата с красив гол, дошъл след самостоятелен пробив през центъра на противниковата отбрана и хубав завършващ изстрел с долния десен ъгъл на вратаря Орлинов.

След още 10 минути Иван Турицов пропусна да удвои след като отправи мощен шут извън наказателното поле, но кълбото премина на сантиметри покрай десния страничен стълб.

В последните 5 минути на първата част играещия под наем в Литекс футболист на ЦСКА Митко Митков на два пъти стреля от дистанция към Евтимов, но изстрелите му не намериха целта. Така двата състава се оттеглиха на почивка с гол аванс за червените.

През второто полувреме старши треньорът Стойчо Младенов изпробва различен състав, като единствено стражът Димитър Евтимов продължи да пази. ЦСКА започна вихрено и още в 51-ата минута Георги Чорбаджийски реализира дебютното си попадение с червената фланелка, след като бе най-съобразителен при разбъркване в наказателното поле. До края на двубоя "червените", които днес играха в черен спортен екип, можеха да направят победата си още по-изразителна, но нямаха шанс пред гола и срещата приключи при резултат 2:0.

Утре от 15:00 часа на стадион "Българска армия" ще бъде официалното представяне на тима за пролетния полусезон. Съперник на ЦСКА ще бъде тима на Царско село.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фалшификатор

    14 11 Отговор
    холограмата победи оригинала си!
  • 2 Стоян Александров

    11 10 Отговор
    Е как така става цеца да победи литекс ? Кал бе ??? Та нали етрополе и литекс се обединиха ! Каква е тази глупост. Призовавам например Нефтохимик да тегли 100 мил. евро, копува всички най-добри футболери и ако нестане нищо фалит. Взима лиценза на Берое, те и без туй ще фалират и пак тегли само, че вече 200 мил. евро. И така до безкрай, а Берое си прави друг отбор и си е пак Берое. Абеееее БФС как така стават тези неща бе. Тук измамата е поголовна. Боби оставка само за това ти е малко. И ти Боби си в измамата наречена цеца тирето....
  • 3 Реалист

    7 5 Отговор
    Двустранна игра?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 реалист

    9 5 Отговор
    Уважаеми " Коментатори и специалисти С.А и Л.1914 и т.н."
    Защо толкова злобно и с толкова много омраза коментирати статии за ЦСКА ?
    Нали според вас ЦСКА не съществува.
    Ако е така логично е да сте спокойни.
    Но вашите коментари показват обратното.

    Коментиран от #8

  • 6 Дубъл

    9 8 Отговор
    Основният състав на Литекс победил дубъла, голяма новина. То остана и обратното да стане.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Левски 1914

    5 6 Отговор

    До коментар #5 от "реалист":

    Да ФАЛИРА , защо продължават да пишат името на ФАЛИРАЛИЯ отбор? Защо обирате на децата стотинките , нали Ганчев щеше да вЪ издържа? Ганчев ако искаше да вЪ издържа нямаше със Стоичков да ви ФАЛИРАТ.

    Коментиран от #9, #13

  • 9 Щампион си ти

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "Левски 1914":

    Големи глупотевини пишеш. Ботев като е фалирал защо продължават да пишат Ботев, Левски като е фалирал защо го пишат Левски, Етър като е фалирал, май пак е Етър, Пирин като е фалирал пак продължават да пишат Пирин, Берое като е фалирал пак продължават да пишат Берое!?!

    Ти просто си необективен.
    Не си се вясвал под другите статии, където да се молиш на журналистите, да не пишат за Берое, Ботев, Пирин...

    Коментиран от #11

  • 10 ЦСКА

    4 6 Отговор
    УТРЕ от 15:00 часа на стадион "Българска армия" ще бъде официалното представяне на тима за пролетния полусезон.
    НАПРЕД КЪМ 32-ТА!

    Коментиран от #12

  • 11 Смяяях

    5 4 Отговор

    До коментар #9 от "Щампион си ти":

    Хаха гламав ти знаеш ли значението на думата фалит, бягай на училище да ти я обяснят. Левски никога не е фалирал. ЦСКА не само че фалира 2016 ами и официално в българският тълковен речник записаха думата ПРИПОК. Това са едни хора които пишеха декларации, че никога няма да припознаят Локо Сф или Литекс а после замеряха играчите си с камани да ги изгонят от стадиона си и постлаха оранжав килим за добре дошъл на отбора на Литекс в техният дом😄😄😄.
  • 12 Литекс

    5 4 Отговор

    До коментар #10 от "ЦСКА":

    А днес беше направена двустранна игра между играчите на Литекс 1 и 2😄😄😄.
  • 13 Един Човек

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Левски 1914":

    Левски е фалирал само в главата ти!!Може много да ти се иска,ама нЕма да стане !! Левски си е сменял и са му сменяли безброй пъти имената, но си остава Левски!Я сега ми кажи Цура ли си смени името или Литекс? Малко тъпо сравнение правиш!!Литекс и хиляда пъти да се кръсти Цура ,пак ще си е Литекс! С чужда пита сте тръгнали помен да правите!Веднъж тия ,веднъж ония ..те от ФИФА вече се финтираха ,кои сте!!