Last news in Fakti

21 Февруари, 2022 19:30 1 565 1

Стартираха разследване за инцидент на мача Лийдс - Манчестър Юнайтед

  • антъни еланга-
  • манчестър юнайтед-
  • лийдс

„Дербито на двете рози“ стана повод Дисциплинарната комисия в Англия да се намеси отново

Стартираха разследване за инцидент на мача Лийдс - Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Дисциплинарната комисия към английската Футболна асоциация (ФА) стартира разследване на мача между Лийдс Юнайтед и Манчестър Юнайтед от последния кръг във Висшата лига, след като предмет удари по главата един от младите футболисти на гостите - Антъни Еланга, научихме от ФА.

19-годишният нападател бе цапардосан по главата с предмет, полетял от публиката на домакините, малко след като се бе появил на терена. Медицинският екип го прегледа и не установи нещо по-сериозно, което позволи на Еланга да доиграе срещата, че дори да се разпише за крайното 2:4.

Подобни инциденти до скоро се считаха за забравен каприз на английските запалянковци, но напоследък се забелязват все по-чести прояви на агресия, които станаха и повод за притеснение у властите.

Не е изключено Лийдс да бъде лишен от домакинската си публика, ако ФА реши да наложи цялата строгост на закона си върху клуба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нямам Срам

    3 0 Отговор
    19-годишният нападател бе цапардосан по главата с предмет не е ли по удобно ударен .. стига с тия жаргони думи ... А после триете коментари като се оплакваме от журнала