Last news in Fakti

23 Февруари, 2022 11:37 4 478 6

Скандал в ЦСКА: Стойчо Младенов изгонил футболист

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • георги чорбаджийски-
  • скандал-
  • футбол

Според непотвърдена информация имало сериозни разминавания между офертата на „червените“ и апетита на играча за размера на заплатата му

Скандал в ЦСКА: Стойчо Младенов изгонил футболист - 1
Снимка: БГНЕС

Стойчо Младенов е отстранил от първия отбор на ЦСКА Георги Чорбаджийски, твърдят колегите от БЛИЦ. Причина за решението на треньора е нежеланието на младия халф да подпише първия си професионален договор с клуба.

Според непотвърдена информация имало сериозни разминавания между офертата на „червените“ и апетита на играча за размера на заплатата му.

Чорбаджийски, който през август ще навърши 18 години, е върнат да тренира обратно при юношите. Георги хвана окото на Стойчо Младенов още миналата година. Наставникът извика младока да тренира с мъжете. Чорбаджийски бе част от състава на ЦСКА, провел зимна подготовка в Турция. Той даже взе участие в доста от приятелските мачове, включително и в този срещу полския Стал, където е неговият по-голям брат Божидар.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    5 0 Отговор
    "според непотвърдена информация"....и за конговорим тогаз..

    Коментиран от #5

  • 2 кУмУнист

    4 3 Отговор
    От брат му нищо не ставаше, даже отборите плащаха на цнда само да си го вземат обратно и от тоя нищо не става. Много е лошо когато плащаш на купени мисирки да ти напомпят некадърен футболист, само и само да го продадеш навън, но се окаже, че от него нищо не става.
  • 3 Армеец

    4 4 Отговор
    Браво Стойчо българите са супер мързеливи. След Кръстев и Чирбаджийски изгони и Йомов и Турицов и докарай две жадни за игра мароканчета и ставаме шампиони. Всички Армейци сме с теб Стойчо.
  • 4 Стоян Александров

    3 4 Отговор
    Абе тук в този отборец не разбрахте ли че българите са супер НЕЖАЛАНИ. Дори от школата им. Толкоз. Африканците са с по над 15 или 20 хил. евро, а българчетата на минимална заплата. Сега този Лудогорец ще го глътне като топъл хляб. Развие и продаде за милиони евра.
  • 5 милион

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "антрашпиц":

    Италианци предложиха 100 хиляди за правата му на ЦСКА, но клубът отказа. Гледахме го в контролите зимата. Първите впечатления не са в негова полза. Само младоста му го опрадвдава засега. Нека се развива в правилна посока и тогава ще получи договор.
  • 6 Алито от София

    0 0 Отговор
    Нещо много локуми пишете ФАКТИ, не изгонил, а го прати да си оправи формата, но кога му дойде времето ще си дойде у първият шампионски отбор, а по добре питайте леWCки дали ще има и грам възможност за лиценз, само Ивков говори истината, въпреки че се мъчи да потули скандал с истината за фалита на кенефа, но няма да е за дълго, очакват се страшни събития на гей арена Подуяне, страшни, Раев, Батков Тонев и компания трябва да имат време да се крият, Баждеков се наака, не му се вадят скелети от гардероба, Митко от люлин е прав, но никой не го слуша, а тези са в ущърб на целия български футбол, не само на леWCки, за всички задкулисни игри с Киро домуза и БФС, истината ще излезе, а тя е потресаваща