Last news in Fakti

23 Февруари, 2022 13:58 2 132 3

Неймар: Опитах всичко да се върна в Барса, но не беше възможно

  • неймар-
  • лионел меси-
  • барселона-
  • псж-
  • футбол

Много съм щастлив, че Лео имаше възможност да дойде тук

Неймар: Опитах всичко да се върна в Барса, но не беше възможно - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар разкри, че е направил всичко по силите си да се завърне в Барселона през последните години преди Лионел Меси да се присъедини към него на „Парк де Пренс“ миналото лято.

Както е известно, френският вицешампион закупи бразилеца за рекордните за световния футбол 222 милиона евро през лятото на 2017 година. Две години по-късно Барселона направи опит да върне Неймар на „Камп Ноу“, но не успя да се разбере с ПСЖ.

„Опитах да се върна в Барса. Опитах всичко, но не беше възможно“, каза бразилецът.

„Много съм щастлив, че Лео имаше възможност да дойде тук. Надявам се да напишем история“, допълни Неймар.

Меси пристигна с големи очаквания във френската столица, но до този момент има проблеми с адаптацията, като е записал едва два гола на сметката си в Лига 1 от началото на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Съра

    1 0 Отговор
    И по добре че не успяха да го върнат.Барса има нужда от подладен колектив.Дори Лапорта правилно отстрани и Меси от състава макар и Лео да не заслужаваше такава раздяла.Никаква история няма да напишат ако нещо не се промени в играта им.Много звезди на едно място не правят нищо.Примера с Галактикос на Перес в Мадрид.Събра ги все големи имена но нищо не постигнаха...!