23 Февруари, 2022 18:30 4 516 0

Боксьор обърка спорта и тръшна съперника си на земята (ВИДЕО)

  • mma-
  • ермал надрибаев-
  • даниел баиз

Тейкдаунът иначе бе доста успешен

Боксьор обърка спорта и тръшна съперника си на земята (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Напоследък става все по-модерно нови организации на бойни спортове да смесват правилата на различни дисциплини, за да създават съвършено нови. Нещо подобно направи FITE с бойния триад, когато покани Кубрат Пулев и Франк Мир за исторически първи мач с правила едновременно от бокса и MMA. Такава бе и идеята на Global Legion Fighting Championship за двубоя между Ермал Надрибаев и Даниел Баиз, но явно това е объркало двамата бойци, защото станахме свидетели на комичен инцидент помежду им.

Баиз изглежда се бе подготвил за бой на земята, защото още в първата минута направи успешен тейкдаун на Надрибаев, въпреки боксовите ръкавици. От ъгъла му дори аплодираха движението, но се оказа, че това далеч не е била целта.

Организаторите побързаха да обяснят, че, макар и да се очаква бой със смесени правила, повалянето и боят на земята не са позволени.

За щастие съдията на ринга се намеси бързо, за да не се стигне до още непозволени размени.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА