Last news in Fakti

24 Февруари, 2022 10:56 1 084 9

ЦСКА обсъжда сензационен трансфер, иска Бандата!

  • цска-
  • царско село-
  • иван бандаловски-
  • футбол

Иван Бандаловски макар и юноша на Левски, е голям фен на „червените”

ЦСКА обсъжда сензационен трансфер, иска Бандата! - 1
Снимка: БГНЕС


Спортно-техническото ръководство на ЦСКА е обсъждало доста интересно име за спешен трансфер с договор до края на сезона. Става дума за Иван Бандаловски, твърди „Мач Телеграф”. Той в момента е свободен агент.

Бандата, макар и юноша на Левски, е голям фен на „червените”. Той е близък с тартора на агитката на Иван Велчев-Кюстендилеца.

35-годишният Бандаловски няма клуб, след като през зимата напусна Царско село. Ясно е, че той няма как да бъде основен вариант за защитата на ЦСКА, но има няколко безспорни плюса в негова полза. Първият е, че Стойчо Младенов вече е работил с него. Вторият е, че феновете харесват Бандата и биха му дали шанс да носи отново червения екип – нещо, което прави от 2010 до 2013 година. И третият е, че той може да играе като централен защитник и десен бек, което го прави много ценен особено в този момент.

ЦСКА има нужда от спешно подсилване в защита, а до края на трансферния прозорец остават едва 5 дни. В паузата на първенството отборът се раздели с двама защитници – Карол Метс отиде в Цюрих, а Пламен Гълъбов – в Макаби Нетаня.

В момента шансът Бандаловски да облече отново червения екип не е много голям, но името му е обсъждано. Това означава, че в следващите дни може да има новини по тази тема.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    6 0 Отговор
    За какво им е? Играч с потенциален червен картон.
  • 2 така е

    4 0 Отговор
    Като изкара 2червеи картона ,сезона ще мине!Иначе,става....
  • 3 Бял

    3 1 Отговор
    Много бял и млад тоя, не е за С Младенов.
  • 4 Левски 1914

    3 2 Отговор
    МЕНТЕТО имат забрана да картотекират футболисти. Ковачев пиши цялото име на МЕНТЕТО цска ТИРЕ София 2016.

    Коментиран от #5

  • 5 Влади Ангелов

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Защо ЦСКА имат забрана да картотекират футболисти?

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Защото

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Влади Ангелов":

    Група фенове с червени гащи и оранжеви тениски играли на скрий салама с 1914 .
  • 7 Варна

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Влади Ангелов":

    Трола няма да отговори!

    Имат забрана за картотекиране, защото са ЦСКА!

    Защо иначе налагат наказание на ЦСКА и спират картотеките на клуба сега, за футболисти ритали преди повече от десет години в ЦСКА!?!

    По важно е защо не са наложили забрана за картотекиране на Цеката, защо той не плати на Бенжалюн, Тенгариня, Нилсон Антонио или Сержиньо?
    Нали вика, че той е ЦСКА и използва името ЦСКА?
    Даже си пуска химна на ЦСКА преди всеки мач, пред верните си 6 фена :)

    Коментиран от #8

  • 8 Спортният тибунал

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Варна":

    Забраната за картотекиране ще падне като им се плати на тия анонимници, но не е добре да им се плаща точно на тези, които с нищо не са допринесли за успехите на ЦСКА.
    Но и със това ново отсъждане на ФИФА, КАС и БФС се слага край на спекулациите по темата ЦСКА! Защото поради каква причина отбора трябва да плаща на тези футболисти играли през 2011 и 2012 година в ЦСКА, ако клуба се счита за нов или друг?
    Сержиньо, Бенжалюн и сие на са играли никога в Литекс, Етрополе или Разград-2000! Всички световни, европейски и български спортни институции, като ФИФА, КАС и БФС налагат наказание на ЦСКА за тези стари футболисти на ЦСКА, които дори вече не ритат никъде, то това категорично доказва, че казуса със клуба е решен на най-високо ниво!
  • 9 защо не

    1 0 Отговор
    И Гибона игра за ЦСКА-то ...