Last news in Fakti

26 Февруари, 2022 22:10 7 423 10

Ново съдийско рамо даде въздух на Ман Сити в битката за титлата с Ливърпул

  • манчестър сити-
  • евертън-
  • английска висша лига-
  • 1:0

„Гражданите“ постигнаха много измъчен успех срещу Евертън

Ново съдийско рамо даде въздух на Ман Сити в битката за титлата с Ливърпул - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Отборът на Манчестър Сити изстрада по изключителен начин успеха си в 27-ия кръг срещу Евертън. „Гражданите“ стигнаха до победата при визитата на „Гудуисън Парк“ с гол на Фил Фодън в 81-ата минута, но изключително полемична остана ситуацията пет минути преди края, когато Родри от Ман Сити игра с ръка в наказателното поле на Евертън, а реферът Пол Тиърни, както и съдиите от ВАР стаята, отсъдиха засада в хода на атаката, която обаче не бе потвърдена в крайна сметка.

Така Ман Сити записа 66-ата си точка в класирането на Премиър лийг и тимът е на шест пред втория Ливърпул (60), но мърсисайдци са с мач по-малко, след като имат ангажименти във финала за Купата на Лигата.

Евертън пък остана 17-и с 22 точки и има само една повече от 18-ия Бърнли.

Важно е да се отбележи, че преди старта на мача двамата украински футболисти на двата отбора - Олександър Зинченко и Виталий Миколенко се прегърнаха заради събитията в тяхната родина, а целият "Гуудисън Парк" окуражи украинците с бурни аплодисменти.

На трибуните имаше и специална хореография в подкрепа на Украйна и украинците. а футболистите на Ман Сити от своя страна излязоха с тениски със знамето на Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ivo

    15 2 Отговор
    Както обикновено...те иначе не могат да победят и среден отбор.Пълни лигльовци!Не сте написали само колко пъти се е изплюл треньора им и колко вода е изпил, което прави винаги, тъй като е простак

    Коментиран от #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 мускатова отлежала

    21 2 Отговор
    тия зорлем ли ще ги правят шампион. толкова пари и съдиите да помагат. станаха ли вече най мразения клуб в Англия. май вече са по оплювани от съгражданите си и от ливърпул
  • 6 Дискретен герой

    4 1 Отговор
    Въпреки всичко това изкуствено и смешно отборче няма да стане шампион!! YNWA
  • 7 Everton

    0 0 Отговор
    На точка от изпадане сме. :(
  • 8 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "Ivo":

    Върни се назад когато Бийтълсите станаха шампиони бре каун,и си признай че не получихте 23 дузпи фъндък от съдиите,и поне 13- 14 мача с пълен обрат за букитата...???!!!А пък Клоп често си пърди по тъч линията,ма това не го казваш...???!!!
  • 9 Алито от София

    1 0 Отговор
    Нормално е за големите английски отбори, а у България 10 години едини и същи потури от делиорман лайногорец са,, шампиони ", благодарение на съдиите и техния собственик Бойко Борисов,но никога журналята не го отразяват, напротив, даже перуката и играе по гайдата, без да го интересува мнението на хората, но това е на път да се оправи като дойде Бербо начело на БФС, и върне хората по стадиона
  • 10 Ацо

    0 0 Отговор
    ВАР работи за "Петрол Сити" ха,ха!