Last news in Fakti

27 Февруари, 2022 19:47 1 941 0

Синът на Диего Симеоне продължава да прави фурор в Серия А

  • верона-
  • венеция-
  • серия а-
  • 3:1-
  • джовани симеоне

Той вкара хеттрик за победата на своя тим Верона

Синът на Диего Симеоне продължава да прави фурор в Серия А - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

С хеттрик на Джовани Симеоне отборът на Верона победи Венеция с 3:1 в мач от 27-ия кръг на Серия А. Синът на треньора на Атлетико Диего Симеоне вкара три гола след почивката и вече има на сметката си 15 попадения в калчото от началото на сезона.

Симеоне откри резултата в 54-а минута след индивидуален пробив, а девет минути по-късно получи пас от Фараони и от движение прати топката за втори път в мрежата на Венеция.

Венеция върна един гол в 84-а минута. Денис Йонсен центрира от дясно, а Давид Окерере с глава нанесе точен удар.

Минута преди края на редовното време Симеоне оформи своя хеттрик след асистенция на Лазаня за крайното 3:1.

Поражението остави Венеция в зоната на изпадащите. Тимът е под чертата на 18-о място с 22 точки. Верона остава девети с 40 точки.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА