Last news in Fakti

27 Февруари, 2022 16:35 536 0

Каляри направи нова крачка към спасението

  • каляри-
  • торино-
  • 2:1-
  • серия а

Играчите на Валтер Мадзари нямат загуба в Серия А във вече 5 мача

Каляри направи нова крачка към спасението - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Отборът на Каляри постигна важна победа в борбата си за оставане в Серия "А", след като спечели гостуването си на Торино с 2:1 в двубой от 27-ия кръг на италианския елит. За сардинците това е пети пореден мач без загуба, докато “биковете” нямат успех в последните си пет срещи.

“Рособлу” поведоха в резултата в 21-ата минута, когато Далберт с тъч намери Алберто Граси в наказателното поле, а халфът веднага пусна пас към Раул Беланова, който прати топката в противниковата врата.

В 28-ата минута Марко Пяца можеше да изравни с чудесно воле, но Алесио Краньо спаси удара му с блестяща изява, като в случая му помогна и напречната греда.

Домакините все пак успяха да възстановят равенството в 54-ата минута, когато Андреа Белоти се разписа след центриране от пряк свободен удар. То обаче не се задържа дълго, тъй като в 62-ата минута Алесандро Дейола отбеляза победния гол за гостите с далечен шут по земя.

Каляри е 17-и в класирането с актив от 25 точки или на три разстояние от зоната на изпадащите. Торино е на 11-ата позиция с 33 спечелени пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА