Last news in Fakti

9 Март, 2022 19:30 913 1

Почетино: Всички в ПСЖ заслужаваме да спечелим Шампионската лига

  • маурицио почетино-
  • псж-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

Старши-треньорът на „парижани“ обаче осъзнава, че преди това на пътя му е Реал Мадрид

Почетино: Всички в ПСЖ заслужаваме да спечелим Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Всички в ПСЖ заслужават да спечелят Шампионската лига. Това заяви Маурицио Почетино на снощната пресконференция преди реванша с Реал Мадрид.

Наша отговорност е да опазим преднината си от първия мач. Таим огромно уважение към Реал Мадрид. Това е клуб с 13 титли от Шампионската лига, а подобно нещо не се постига случайно. Но ние не се страхуваме! Ще се опитаме да играем нашата си игра. Осъзнаваме, че се изисква да сме фокусирани. Това е състезанието, което всеки един от нашите фенове и играчи заслужават да спечелим. Но преди това трябва да продължим към 1/4-финалите“, каза аржентинският специалист.

„Парижани“ имат аванс от 1:0 след първия двубой, благодарение на страхотното изпълнение на Килиан Мбапе в последните секунди. Но срещу „кралския клуб“ това далеч не е достатъчно, за да очакваме, че работата е свършена за френския тим.

Мачът на „Сантиаго Бернабеу“ е тази вечер от 22:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Сектант🤠

    4 2 Отговор
    БДЖ и Л-ец са срам за футбола и точка по въпроса...