10 Март, 2022 07:59 1 008 0

ПСЖ опитва да вземе бранител от Барса

  • барселона-
  • роналд араухо-
  • псж-
  • футбол

Ако двете страни не постигнат договорка до лятото, то испанският гранд няма да има избор, освен да го пусне на пазара, за да не го изпусне без пари

ПСЖ опитва да вземе бранител от Барса - 1
Снимка: БГНЕС

ПСЖ има сериозен интерес към защитника на Барселона Роналд Араухо, твърди Sport. Договорът на уругвайския национал с каталунците е до лятото на 2023 година и все още не е подновен.

Ако двете страни не постигнат договорка до лятото, то испанският гранд няма да има избор, освен да го пусне на пазара, за да не го изпусне без пари. Желанието на Араухо е да получава заплата близка до тази, на футболистите, които в последно време преподписаха с Барселона.

През януари „блаугранас” предложиха 3 млн. евро на уругваеца на година, което би го направило сред най-нископлатените в тима. От обкръжението на защитника приеха офертата като покана за напускане. Информацията обаче гласи, че различията между двете страни не са непреодолими. Желанието на Араухо е да взима приблизително колкото Ансу Фати и Педри.

Араухо е готов да остане в Барселона, въпреки че има добри оферти от Манчестър Юнайтед и Челси, които са готови да го вземат през лятото срещу трансферна сума или да го изчакат като свободен агент през лятото на 2023 година. В битката за подписа на защитника е готов да се намеси и ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА