Last news in Fakti

13 Март, 2022 18:50 616 0

Летежът на Страсбург в Лига 1 продължава

  • страсбург-
  • монако-
  • лига 1-
  • футбол

Попадение на Александър Джику, след асистенция на Кевин Гамейро донесе успеха на тима срещу „монегаските“

Летежът на Страсбург в Лига 1 продължава - 1
Снимка: Twitter

Отборът на Страсбург продължава силното си представяне през този сезон във френската Лига 1. Този път в жертва на тима падна Монако, който бе сразен с минималното 1:0.

Попадение на Александър Джику, след асистенция на Кевин Гамейро донесе успеха на тима срещу „монегаските“. С тези три точки Страсбург се изкачи на третата позиция с 47 пункта, като толкова има и Олимпик Марсилия, който е с мач по-малко.

В битката за оцеляване Лориен победи с 2:0 Клермон Фуут като гост. Ибрахима Коне и Лео Петрот в 72-ата и 76-ата минути съответно наказаха домакините.

С тези три точки Лориен се приближи само на една от своя съперник, който е с 28 и се измъкна от зоната на изпадащите. На 18-ата позиция, която все пак дава шанс за оставане във френския елит чрез плейаут е Сент Етиен с 26 точки – само една зад “оранжево-черните“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА