Last news in Fakti

15 Март, 2022 11:00 965 0

Левски на тръни до четвъртък за Михайлов

  • николай михайлов-
  • левски-
  • станимир стоилов-
  • футбол

Андреев направи едно впечатляващо спасяване, но ако имаше повече опит, то можеше и да не се стигне до попадението на Сотириу в последната минута

Левски на тръни до четвъртък за Михайлов - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще бъдат на тръни до четвъртък. Както е известно, титулярът Николай Михайлов получи травма при гостуването на Лудогорец и се наложи да бъде заменен принудително от Пламен Андреев. Това се оказа един от ключовите моменти в двубоя, който в крайна сметка завърши със загуба – 1:2. Андреев направи едно впечатляващо спасяване, но ако имаше повече опит, то можеше и да не се стигне до попадението на Сотириу в последната минута, пише "Мач Телеграф".

До този момент младокът бе титуляр в мачовете от турнира за Купата на България, но в тях „сините“ срещнаха предимно съперници от Втора лига. Освен това на скамейката в повечето случаи бе Николай Михайлов, за да може Станимир Стоилов да има известна застраховка. Сега обаче ситуацията е коренно различна, защото Андреев ще трябва да бъде титуляр в елита, което се очертава, ако Михайлов не се възстанови до дербито с Локомотив Сф в събота.

Резерва на 19-годишният вратар пък ще бъде Йоан Загоров, който все още е непълнолетен – на 16 години. Михайлов мина вчера прегледи, а на „Герена“ се надяват, че ще излезе нещо дребно. Точната диагноза обаче ще стане ясна днес. Почти сигурно е, че Ники ще почива поне до четвъртък, което пък поставя под въпрос и участие му в двубоя с „червено-черните“.

На „Герена“ се отказаха от възможността да се подсилят с още един опитен вратар в лицето на Мартин Луков. Стоилов предпочете да даде шанс на Андреев, за който се твърди, че е страхотен талант. „Докато съм треньор повече няма да привличаме вратари отвън!“, категоричен бе той. Стоилов дори издигна Андреев за втори капитан.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА