Last news in Fakti

15 Март, 2022 11:34 1 737 2

Славия с трансферен удар! Взема бивш футболист на Левски!

  • левски-
  • гьоко зайков-
  • футбол-
  • славия-
  • венци стефанов

Неговите планове за трансфер в Унгария са претърпели обрат и в момента той договаря последните детайли по договора си с президента на "белите" Венцеслав Стефанов

Славия с трансферен удар! Взема бивш футболист на Левски! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият защитник на Левски - Гьоко Зайков в крайна сметка ще продължи кариерата си в Славия, твърдят колегите от "Котаспорт".

Неговите планове за трансфер в Унгария са претърпели обрат и в момента той договаря последните детайли по договора си с президента на "белите" Венцеслав Стефанов.

Зайков е собственост на украинския Ворскла (Полтава), но е със замразен договор по новите правила на ФИФА и УЕФА, което му позволява да подпише с друг отбор до края на юни. Той ще се възползва от това и ще подпише със Славия до 30 юни.

Северномакедонският национал ще се превърне в третото ново попълнение на Славия от Левски. "Белите" вече привлякоха по сходен начин Борислав Цонев от Черноморец Одеса, а също така и Мартин Петков, който разтрогна с украинския си тим и подписа за две години и половина със столичния тим.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мурджо Стоилов

    4 2 Отговор
    Да взимат и Тричковски
  • 2 Лост

    3 1 Отговор
    Навремето Славия и Спартак-Варна на Ишков вземаха за без пари футболисти на Левски и после им ги препродаваха скъпо.